Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симов с фалшива новина за политическия психолог Антоанета Христова

Политика

Симов с фалшива новина за политическия психолог Антоанета Христова

Снимка:

Тя не е в листите на ГЕРБ, както намекна социалистът

Александър Симов от БСП публикува фалшива новина в личния си профил във Фейсбук, с която обяви, че политическият психолог Антоанета Христова е под номер 19 в 25-ти МИР – София, в листата на ГЕРБ. При по-обстоен преглед, става ясно, че техният кандидат за народен представител – Антоанета Христова е с икономическо образование, а не професор от БАН, завършила е „Икономика и управление на търговията“ и работи в рекламна къща.

„Задълбоченото четене на листите на ГЕРБ опасно много прилича на потапяне в „50 нюанса сиво“ и техният плосък садо-мазо свят. Но, ако човек е достатъчно последователен, ако успее да прежали известно количество мозъчни клетки, ще открие големи перли. Така например в 25-ти МИР - София откриваме под номер 19 кандидатка на име - Антоанета Христова. А в 24-ти МИР налитаме на кандидат за депутат с името Николай Нидал Алгафари. Якоооо! Чудно ми е сега дали медиите ще продължат да ги канят като абсолютно обективни, напълно безпристрастни, тотално независими политически наблюдатели, а?“, попита Симов, въпреки че в коментарите под публикацията си сам признава, че е предполагал, че ще е друга Антоанета Христова.

Когато нямаш послания използваш лъжи и пропаганда“, отвърна в социалните мрежи Христо Гаджев от ГЕРБ.

„Това е абсолютна лъжа. Визираната Антоанета Христова е член на ГЕРБ в Красна Поляна и успешен предприемач. Тя няма нищо общо нито с политологията, нито с БАН, нито с проф. Христова. Тя беше кандидат и на предните избори, но това е убягнало на г-н Симов, или не се вписва в пропагандата му. Очаквам Александър Симов да се извини, но познавайки подхода в БСП това няма да стане“, написа Гаджев.  


Коментари (5)

Младият Хрушчов отново е пуснат по нанадолнището с компроматна цел . Той е най-послушното паленце на волната ездачка на мулетата на БСП - КУрнелка Техноимпексова ! Да се свети името и , да дойде царството и , да бъде волята и , както на Позитано , така и в солнечном Магадане ....
14.06.2021 16:51 / Отговор
Аналогично По силата на "логиката" на Симов, проф. Михаил Стоянов Мирчев, политолог и социолог, следва да бъде низвергнат от всички медии, след като синът му е депутат от БСП.
Също и политологът Слави Василев, след като баща му е основен участник в инициативния комитет за Р. Радев, и т.н.
14.06.2021 17:58 / Отговор
Гургулица Плашимирова За тях може, за останалите е забранено и стрелят с каквото намерят! Това им политико-дерматитният сърбеж от години на левите и особено на либералите, които са по-образовани левичари- корупцията! Тя е тяхна за вечни времена! Тя е обективен показател за развитието на пазарната икономика, ако те участват в нея, но е тежко криминално престъпление, ако е някой от простолюдието, масовката, навалицата! Комунистическата номенклатура и ДС, които ги имаме днес като протестъри, мутрите на Мая и вдигнатите юмруци са, така да се каже, правоприемници и наследници от първи ред на всички блага, екстри и особено привилегии на режима до 1989 г. И никой, абсолютно никой, не може да им отнеме това право! Само Бойко Борисов, понеже ги познава така, както никой друг! Затова толкова го мразят!
14.06.2021 18:37 / Отговор
attropo коце гола глава е един най-обикновен пиклю,чиято уста няма връзка с птичия му по размер мозък!Всичко вътре в голата му Cucurbita pepo/тиква,тиква,коце на латински/ е боза!
14.06.2021 18:59 / Отговор
наблюдател А за дъщерята на социолога Андрей Райчев да каже нещо? И за сина на журналистката Ана Заркова? Голямо кречетало е този, изпращял рапон!
15.06.2021 07:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още