Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симов: Шестимата, напуснали БСП, не са признак за разпад

Политика

Симов: Шестимата, напуснали БСП, не са признак за разпад

Симов: Шестимата, напуснали БСП, не са признак за разпад - Tribune.bg
Снимка:

Напускането на колегите му не е продукт на политически разногласия, а на наранено его

„Шестимата, напуснали БСП, не са признак за разпад“, коментира пред Нова тв червеното острие - депутатът Александър Симов. По думите му това е краят на един процес, който тече отдавна в партията.

„Щеше да е разпад, ако след напускането им заедно с тях се изместват десетки организации и има вълна от членове, които искат да последват техните идеи”, посочи секретарят на ПГ на "БСП за България" Александър Симов. Той отказа да даде оценка на колегите си Валери Жаблянов и Красимир Янков.

„Дадоха им я членовете на БСП. За Жаблянов гласуваха 760 гласа, Янков взе 1 117 гласа в национален мащаб. Смятам, че хората, гласували за тях не одобряват тяхното поведение в момента”, изтъкна Симов. Той изрази недоумението си защо соцдепутатите не са напуснали БСП преди Конгреса или два месеца по-рано.

„Не си представям Националния съвет на БСП като Камара на лордовете, в която някой има абонамент за място до живот. Той е динамична структура, която се променя спрямо изискванията на времето. Сега са преценили, че Станишев няма място там. Това не означава, че някой е изключил Станишев или му е забранил да води политически живот”, допълни Симов.

Според него Корнелия Нинова и нейният екип отчаяно се опитват да върнат партията към нейните леви корени, докато част от социалистите започнали с критика, че БСП одеснявала.

„В кое точно? Когато не искаме болниците да са търговски дружества ли? Имаме редица леви идеи, които предлагаме”, подчерта Александър Симов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Слава на БКП? Не са,разбира се!Признак за изчезване от политическата сцена,са!Амин!
01.10.2020 09:19 / Отговор
Аааа, не. Това си е баш признак на полу-разпад... Което адски кефи всички незамесени хора в тая тарикатщина. Ха-ха-ха-ха. Много са, гладни са и се полу-разпадат - усеща се по смрадта, около Позитано и преките му улички.
02.10.2020 02:45
кесо Симето е прав, че напускането на 6-мата не е признак на разпадане на тяхната червена шайка. Това е признак на разлагане, Симе. Ако ти харесва!
01.10.2020 09:23 / Отговор
ссс Сашко,възход е според тебе и др.Нинова?
Знам че,БКП и загубите се опитвате да представите като победи,но това е прекалено.
01.10.2020 12:33 / Отговор
софиянец Какъв Сашко,какво Симе-това е един долен слагач и близач ,сложил големите наколенки от кече и скоро ще има и белег на голата кратуна от кланяне по дъртата кобила кака си Кури.Той има право да и се слага ,защото иначе можеше въобще да го няма.Колко пъти пастърмата ученичка Костова го спасява от изритване и сега ще има да я ближе докато кобилата достигне до оргазъм -политически.На Симов му викат -: "Бачо Иване, а той бяга за члена да те хване" т.е. не било разпад ,а имало разногласия.Абре Александре да Ви е честита старата нова лидерка Импексова ,отдавна съм го пожелал да се преизбере ,за да може да Ви разкове отвсякъде и белия мавър да побелее от удоволствие,че подводницата му си е свършила указанията перфектно.Халал да Ви е!
01.10.2020 14:00 / Отговор
Иво Разбира се, че това не е абсолютно никакъв разпад на бсп!Това си е самоунищожение на бкп/бсп/кгб!
01.10.2020 19:42 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати