Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Сините” на Кунева подкрепят Манолова

Политика

„Сините” на Кунева подкрепят Манолова

Сините на Кунева подкрепят Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Софийските организации на Движение България на гражданите (ДБГ) подкрепят кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„При своето обявяване г-жа Манолова се заяви като демократичен кандидат, който ще се бори за разбиване на корупционния модел на управление в общината. С успешната си работа по каузи като машинното и електронното гласуване, фалита на физически лица и др., тя доказа, че единствена от заявените до сега кандидати има сили да се противопостави на статуквото, което неефективно управлява София вече 14 години”, се казва в позицията, разпространена от партийния пресцентър.

„Изпълнителният съвет на ДБГ в най-кратък срок ще предложи на Мая Манолова и другите дясно-центристки партии, които застанат зад нейната кандидатура, платформа за гражданско управление. Манолова трябва да гарантира, че бъдещото управление на Столична община ще следва десни политики за постигане на екологична, подредена и удобна среда за живот на софиянци, борба със злоупотребите в обществените поръчки, облекчаване на микро-малки и средни предприятия в работата им с общината, недопускане на увеличаване на местните данъци и др. ДБГ ще проведе разговори за съставяне на широка дясно-центристка листа за общински съветници”, пише още в съобщението.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп