Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скандал с изказването и скандал след него – така гласуваща София посрещна Борис Бонев

Политика

Скандал с изказването и скандал след него – така гласуваща София посрещна Борис Бонев

Скандал с изказването и скандал след него – така гласуваща София посрещна Борис Бонев - Tribune.bg
Снимка:

Той избяга от "народната любов"

„Гласувах за истинска промяна на София. На тези избори корупцията в София навършва 18 години. От нас зависи дали ще продължи или ще отвори нова страница за столицата. Това каза оглавяващият листата за общински съветници на ПП-ДБ-СС и лидер на "Спаси София" Борис Бонев, след като гласува 35-o СЕУ „Добри Войников“ в столичния квартал „Лозенец“.

Самото изказване, което съдържаше корен от наименованието на политическата партия, която издига единият от кандидатите за кмет на София и, в чиято листа самият той е кандидат за СОС, предизвика остри реакции и закани за сезиране на ОИК за пряка агитация в изборния ден.

Втори скандал чакаше Бонев само на метри от първия, който той създаде. Кандидатът за втори мандат в СОС беше пресрещнат от гражданин на име Христо Иванов пред училището, в което гласува. Човекът го спря и го попита: "като опозиционер на ГЕРБ получавахте ли 4000 лева заплата от Столичния общински приватизационен фонд", и му връчи чек. Голям чек, на който бе изписана сумата, която Бонев е взел през мандата.

Според очевидци Бонев така и не го взел, но видимо се е притеснил и се изчервил.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети