Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скандално! БСП започва черната си кампания в София месец по-рано

Политика

Скандално! БСП започва черната си кампания в София месец по-рано

Скандално! БСП започва черната си кампания в София месец по-рано - Tribune.bg
Снимка:

Официално кампанията за местни избори 2019 г. започва месец преди деня на вота

БСП стартират кампанията си за изборите в София близо месец по-рано. Това става ясно от съобщение на пресцентъра на БСП-София.

„Народните представители от БСП за България доц. д-р Николай Цонков и Анна Славова и общинският съветник от групата на социалистите Николай Николов ще подкрепят протеста на собствениците на имоти по бул. „Ломско шосе". Гражданите ще изразят недоволството си срещу намеренията за отчуждаване на имотите и обезщетяването им на ниски, не пазарни цени. На протеста ще присъстват и избраният за кандидат на БСП за кмет на район „Връбница" Владимир Петров и председателят на РС на БСП във „Връбница" Християн Кръстев. Протестът е на 1 септември от 11.00 часа на ъгъла на бул. „Ломско шосе“ и ул. „Обелски път“, се посочва в съобщението на левицата.

Така реално те ще използват протеста за политически цели. Официално обаче предизборната кампания трябва да започне в 27 септември – точно месец преди самите избори. Социалистите в столицата обаче очевидно няма да се съобразят с закона. Освен това демонстрацията им ще бъде отразена напълно безплатно, тъй като договорите за отразяване на предизборната кампания (до която остава почти месец) не са влезли в сила. Припомняме, че ЦИК глоби лидера на Воля Веселин Марешки за излъчването на търговска реклама с предизборен характер преди старта на самата кампания за евровота. 

От БСП обаче явно много бързат да агитират, въпреки че обвиняват в това управляващите. Предни дни лично лидерът на червените Корнелия Нинова се обърна към премиера Бойко Борисов, че кампанията е още в самото начало и трябват много сили до края ѝ.  „Пилците се броят наесен, както е казал народът“, заяви тогава тя.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, кампания

Коментари (5)

Подкрепата за протест.не е кампания Ало, подлогите на ГЕРБпак се насрахте.
30.08.2019 16:31 / Отговор
киро Три пъти под пазатната цена е закупен офиса на Мая-Костинбродска 1000 евра квадрата на Алабин , как ти се струва???
31.08.2019 09:52
Санитар С такъв интелект е абсолютно нормално да си привърженик на бсп...
31.08.2019 20:28
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ДУХАЙТЕ ГО ГЕйРБАВИ ПОДЛОГИ..
01.09.2019 09:32 / Отговор
До 1 ия и 4 ия червени парцали Няма смисъл от такива червеи като вас да дишат въздуха... под земята ви е мястото
01.09.2019 11:12 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати