Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скандално писмо до Радев разкрива, че ще води протестна шайка на паметника Шипка

Политика

Скандално писмо до Радев разкрива, че ще води протестна шайка на паметника Шипка

Скандално писмо до Радев разкрива, че ще води протестна шайка на паметника Шипка - Tribune.bg
Снимка:

Автор на излиянието е Петър Недевски, вечерта ще шестват и из София

„Господин Президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа!“ С тези думи активният протестът Петър Недевски се обръща към президента Румен Радев по повод предстоящите събития за 3 март. Недевски пише открито писмо до държавния глава, в което разкрива готвената организация за протести на 3 март.

Сутринта агитката явно ще се качи с Радев на Шипка, а вечерта – ще има и протест в София.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Уважаеми Господин Президент,

Пиша това знаейки, че може би тези редове няма да достигнат до Вас, но ще достигнат до голяма част от хората, считащи се за горди и достойни Българи.

Именно тези хора, които от 09.07.2020г. и до ден днешен са по площадите, отстоявайки искането си за достоен и правов начин на живот! Тези, които преминаха през какви ли не препятствия, обиди, подигравки и репресии, но 235 дни не се отказаха и ще продължат! Ще продължат с борбата си срещу статуквото и мафиотския модел на управление, налаган от Борисов и придворната му свита. Модел – довел до прогонването на хиляди млади, кадърни, можещи и знаещи Българи зад пределите на Отечеството ни. Модел – олицетворяващ корупция, безхаберие, некадърност и грабеж. Модел – довел до загуба на невинни човешки животи. Между впрочем, Вие доста добре сте запознат с това и едва ли бих могъл да Ви представя нещо ново.

В навечерието сме на най-светлия за България празник, Освобождението на България от Османско робство. Вече за втора поредна година, управляващата мафиотска структура, по най-позорен начин ще отмени тържествата предвидени за този ден пред Паметника на свободата на връх „Шипка”. За втора година, ще направят опит да се обезличи тържественият ден. Това те го могат, както го сториха и на 19 февруари. Но ние ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма да го допуснем!

Тези, които бяхме до Вас на 09.07.2021 г., тези които бяхме и на 19.02. пред паметника на Апостола, ще бъдем и на Трети март. Там на върха, за да отдадем почит на загиналите от различни националности герои за освобождението ни от пет вековното Османско иго. Всички, които милеем за Род и Отечество, ще бъдем там! В следобедната част на деня, в 17:00 ще сме пред паметника на „Незнайния Войн “. Там ще продължим с многото граждани, нямащи възможността да присъстват на връх „Шипка”. На 238-ми ден от протеста, ще продължим с отстояването на исканията ни, които не са променени от първият ден! Протест има, колкото да не им се иска на някои и каквито и да е било опити да се правят, за да се обезличи!

Господин Президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа! Вие, нееднократно демонстрирате несъгласието си с порочния модел на управление, което вдъхва надежда и увереност, че нещата могат да се променят! Заедно с Вас и хилядите честни и достойни Българи, това би могло да се превърне в реалност! Реалност за изграждане на Чиста и Свята България! България на хората с чест, морал и достойнство!“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Надблюдател Отново селско-махленска ченгеджийска постановка! Нагли и безскрупулни в лъжите! Още преди ГЕРБ да се появи като партия, в синьо-червената мъгла бяха изгонени към 1,5 млади българи! Но за тези да излъжат им е като "Добър ден"! Явно и соловата акция на Фатмакът-Фигурант ще бъде в същия стил , как трябвало да се променя "модела" на Борисов! Тези тъпаци се напъват всячески да забравят ,че за партия ГЕРБ са гласували на един милион българи, и управляват вече трети мандат с вота на българския избирател! Колкото до "корупцията", засега от ОЛАФ са посочили само едни измамници ,и то през Служебното правителство на Радев!
01.03.2021 14:33 / Отговор
Писмото... 1968 г. Група работници от Чехия писали писмо до СССР да бъде с тях...
01.03.2021 15:31
Виж ми окото! Писмото е ОТКРИТО, за да даде формалното основание на пРезидента да атакува върха.
01.03.2021 15:33
Северозападнал България е свободна страна!
Дори и най- големия сбърканяк и глупак, има право да протестира.
01.03.2021 14:34 / Отговор
Станиш Сергеевич Здравейте, циркаджии!
01.03.2021 14:42 / Отговор
ivo ETO OSHTE EDIN PO-TAP,TAP-PAK !!!
01.03.2021 15:01 / Отговор
Б От османско освобождение написал другаря.Аз казвам,че е от турско робство.Но червено-розовите другарчета едно си знаят.
01.03.2021 15:11 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати