Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скандално! БСП-София зове към бунт със SMS-и (СНИМКА)

Политика

Скандално! БСП-София зове към бунт със SMS-и (СНИМКА)

Скандално! БСП-София зове към бунт със SMS-и (СНИМКА) - Tribune.bg
Снимка:

„Уважаеми другари, да подкрепим справедливия протест на майките на деца с увреждания. Днес в 17:30 часа пред Министерски съвет, както и следващите дни“. Този призив, написан на латиница, получават през ден родители на малки деца. Автор е БСП-София.

Това съобщение е поредно доказателство за начина, по който левицата яхва и организира иначе отдавна стихналото недоволство на майките. Всички техни искания отдавна са изпълнени, а Бюджет 2019, който ще ги гарантира, до дни ще бъде окончателно одобрен от парламента (въпреки опитите на социалистите да саботират пленарните заседания).

Майките на деца с увреждания получиха и исканото извинение от страна на вицепремиера Валери Симеонов заради непремереното му изказване по техен адрес.

Майчинските протести обаче вече са превърнати в удобна трибуна за вкарване на дестабилизация и използващите ги политически субекти – БСП, „десните“ и „зелените“, трудно ще ги оставят да затихнат напълно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Кирил Колко ниско могат да стигнат тези комуняги
12.11.2018 14:25 / Отговор
една българка И какво доказва,че това е дело на Нинова?Пишете глупости в отчаяни опити да спрете оттичащият се от герб процент българи които застават зад Нинова .Днешното положение в Бъргария е дело на целия политически елит в новата ни история.Обидите и клеветите и прехвърлянето на вина върху Нинова не вързва дикиш,драги герберисти и процента на подкрепящите Нинова го доказва.Благодарение на нея спряхме ИК.Благодарение на нея научаваме за всичките ви мръсни игрички.Идва нейното време на доказване и със сигурност,тя ще се справи в екип с нашия президент.А вие бълвайге змии и гущери,затваряйте си очиге пред нещастията на народа ни под геноцида на герб.Вие сами превърнахте обикновения човек от евро настроен човек в краен социалист.Вие сами унищожихте про европейското мислене на хората....а после Нинова била винавна и...и Путин.
12.11.2018 15:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети