Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скубала ли е гражданка охраната на Деси Радева? Возила ли я по заведения с личната си кола?

Политика

Скубала ли е гражданка охраната на Деси Радева? Возила ли я по заведения с личната си кола?

Скубала ли е гражданка охраната на Деси Радева? Возила ли я по заведения с личната си кола? - Tribune.bg
Снимка:

Законът е един за всички, пише възмутен кмет, подал сигнал срещу охраната на „първата дама“

„Не може да биеш и скубеш руса гражданка, само защото си охрана на съпругата на президента . ..Това е един служител на НСО, който си позволява да разказва лични истории за г-жа Радева и как с личната си кола я е разкарвала по заведенията в София!“ Този любопитен пасаж е част от жалба на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев до началника на НСО.

Поводът е поведението на охраната на „първата дама“ Десислава Радева. „Този ваш служител се казва Елисавета Толева“, пише кметът в сигнала, който е от 3 август, а кметът публикува снимки днес, възмутен от поредната пътна сага около Радева.

Преди ден Богдан Асенов публикува клип във Фейсбук. На видеото се виждат пререкания между Пътна полиция и НСО. Случката се разиграва на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ в участък, където, движението е еднопосочно. „Колата на НСО се движеше с висока скорост. След като влезе в насрещното, спря. От задната врата слезе г-жа Радева и влезе в ателие за рокли“, разказа снимащият. После започва скандалът.

Кметът на Стамболийски гледал новините и видял точно същата жена, от която бил възмутен. Последвало и отворено писмо до началника на НСО. С него той алармира, че още през август е сигнализирал службата за сигурност, че служителката от НСО Елисавата Толева, която охранява жената на президента Радев, се е държала агресивно и недопустимо, за поста, който заема.

„Всички видяхме охранителката – доста буйна, с агресивно поведение, с крясъци към пътния полицай“, пише в отвореното писмо от Мараджиев. И допълва : Тогава, когато 18 години си в системата на НСО и си се самозабравил, време е да се върнеш в 1-ви клас, да започнеш отначало и да разбереш, че животът навън е друг. Тук, където сме ние, има правила и закони и не се правим на екшън герои, защото законът е един за всички.

2222

1111

3333

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати