Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави купи ТВ „Стара Загора” за половин милион лева

Политика

Слави купи ТВ „Стара Загора” за половин милион лева

Слави купи ТВ Стара Загора за половин милион лева - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов купи своя телевизия след сделка за 500 000 лева! Шоуменът-политик е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната ТВ „Стара Загора”, съобщава Lupa.bg.

Не е учудващо, че медията наскоро получила и така нужния лиценз за национален ефир. Информацията се потвърждава и при проверка в Търговския регистър.

Фирмата, която оперира зад телевизия „Стара Загора”, е „Статис” АД.

На 10 октомври 2019-а, акционерното дружество е сменило борда на директорите и вече начело е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Маргаритов Димитров – Маестрото. В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова Тодорова и 47-годишната Диана Димитрова Младенова.

Капиталът на АД-то е 51 000 лева, разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лв. Адресът на фирмата вече е променен на София, пл. България 1, НДК, зала 12.

Доскоро зад регионалната медия стояха близкият до БСП адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50). Засега няма официална информация каква е стойността на сделката, но според спекулациите ТВ „Стара Загора” е сменила собствеността си срещу 500 000 лева.

От екипа на Слави Трифонов вече анонсираха, че телевизията ще смени името си на „7/8” и по план трябва да стартира на 1 ноември 2019-а. Само преди два дни Дългия публикува във своя фейсбук профил кратко промо, което завършва с думите: „7/8 TV - силата е истината”.

Във визитката на ТВ „Стара Загора” четем, че е национална телевизия със студио в Града на липите и поетите, която с програмата си обхваща широк набор от теми, които засягат аудитория от цялата страна.

Програмата стартира през 1996 година. Това е първата информационна телевизия, ориентирана към новини и публицистични предавания в Стара Загора и региона. Обективно и безпристрастно отразяване на събитията, представяне на различни гледни точки по най-актуалните теми на деня, всичко, което се случва в Стара Загора и региона бил фокусът на медията.

Телевизия „Стара Загора” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „Булсатком”, „Близу”, „Тракия Кабел”, „Нетера” и други, както и десетки регионални оператори. Програмата се излъчва на живо в сайта на телевизията, както и в онлайн каналите във фейсбук и ютуб.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп