Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави слиза от ефира на БТВ и влиза в политиката

Политика

Слави слиза от ефира на БТВ и влиза в политиката

Слави слиза от ефира на БТВ и влиза в политиката - Tribune.bg
Снимка:

Партията му ще се казва „Няма такава държава“, започва и нов медиен проект

Всички слухове се оказаха верни!

Напълно очаквано – шоуменът Слави Трифонов обяви, че влиза в политиката. Това съобщи той самият в последното издание на предаването си в ефира на БТВ.

Като мотив посочи, че той и колегите му се чувстват несвободни в БТВ.

Трифонов обяви и нов медиен проект. Той ще се казва „Седем осми“ и ще стартира след 15 септември. Отказа да посочи къде ще се излъчва, но по всяка вероятност става дума за ТВ "Евроком", която според слуховете е купил.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Зъл дявол Този е болен мозък, дано заблудените младежи, те са и много прости и необразовани не се подведат по тази долна чалга мутра.Поне Бойко е добър човек, а този е с вселил се в него сатана.
01.08.2019 07:55 / Отговор
123 Майкати проста е заведи бате тиква да и направи клизма и цялата партия на герб да и се изреди в мазния еблив скапан и гнусен анус....
01.08.2019 11:53
сибила Е,ся вече нема да останат нерешени проблбеми....и неизпяти чалги!
01.08.2019 08:52 / Отговор
БЪЛГАРИН Омръзнаха ни старите партии с едни и същи муцуни. Колко от техните членове се пребоядисаха по 3 пъти за да бъдат все във властта? Всички те са бивши комунисти, ако не техните бащи,майки, дядо и баба. Нека Слави да опита. Щом направи успешно щоу, като работодател издържа 150 души и плаща данъци , защо да не опита с телевизия и партия. Кой може да се похвали, че е дал хляб на толкова много хора? Станишев ли, който няма и един работен ден? Нинова ли? Марешки, колкото и да го плюят, също храни хиляди хора в България и плаща данъци. От такива хора имаме нужда, които имат идеи и ги реализират, а не от разни партийни люде, дето само това знаят и не виждат как живеят хората. Я някой депутат да опита да живее с 200 лева? Ще може ли? Слави помогна на стотици хора. Вдигна самочувствието на хиляди българи в чужбина и ги сплоти. Накара ги да се гордеят, че са българи.
01.08.2019 10:31 / Отговор
К. К. Ще го посрещнем подобаващо!
01.08.2019 12:10 / Отговор
В. Наистина няма такава държава-
водещ / певец да оправи държавата.....
01.08.2019 15:30 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети