Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: Антоанета Стефанова е кандидатът ни за премиер, тя ще върне мандата веднага

Политика

Слави Трифонов: Антоанета Стефанова е кандидатът ни за премиер, тя ще върне мандата веднага

Слави Трифонов: Антоанета Стефанова е кандидатът ни за премиер, тя ще върне мандата веднага - Tribune.bg
Снимка:

„Има такъв народ“ предлага световния шампион по шах Антоанета Стефанова за министър-председател. Това написа Слави Трифонов във Фейсбук. Тя обаче веднага ще върне мандата, написа още Трифонов. Причината - „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство.

Ето и цялата публикация:

„За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Слави Мажоритарната Лъжа прави пропаганда с тази номинация, която явно не е никаква номинация, щом ще връща мандата.
Същността на Слави е заложена в предложения закон за изменение на ИК - ЦИК да се назначава от президента, задължително машинно гласуване и гласуване по пощата. Абсолютна лъжовна путинка. Юмрукът на Че Гобара е доволен.

Любен Дилов - "от двете злини ще изберем не по-малката, а и двете"...
26.04.2021 09:29 / Отговор
Минискус-председател Той и мутрата Борисов направи същото. Сега и , ГЕРБ критикуват ИТН, че Слави Трифонов няма да отиде сам да приеме и върне мандата, като лидер на партия, все едно Бойко Борисов ходи до президента миналата седмица. Лика-прилика са си двамцата.
26.04.2021 09:32
Медиите на Станишев и Костов много сте се фиксирали в ББ. Прав е Любен Дилов - симпатизантите на коленичещите пред президентството и на Корни са напът да ни набутат не по-малкото зло, а и двете злини.

Двете злини - "натовеца" путинка Че Гобара.
26.04.2021 09:54
Мимето Кандидатът за премиер получа мандата, мухльо, никой друг! Предлагам за следващите избори всеки задължително да е прочел конституцията и после да иде да гласува! Троловете да му мислят!
26.04.2021 10:18
Минискус-председател Още пролетни етюди:
-> Борисов: "Ние никога не говорим от името на народа, но българите искат друго."
-> "Страхливост е да сложиш друг за премиер, а сам да не се явиш.", каза човекът, сложил друг за премиер.
-> "Шахматист не е достатъчна подготовка за премиер", каза пожарникарят охранител.
-> "Страхливост е да не се явиш пред хората", каза Борисов, скрит в бункера си.
-> "Безотговорност е да не управляваш, като можеш", каза човекът, счупил всички рекорди по хвърляне на оставка.
А е само понеделник сутрин...
26.04.2021 10:41
Българин ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ ЧЕЛГАРСКИ!??
СТАВА КАТО МАЖИРИТАРЕН ВОТ!!
ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОЛИГАРСИ И МУТРИ!
ВИЖТЕ МУ МУСКУЛЕСТИТЕ ДЕПУТАТИ И ТЕХНИТЕ МАГУРАДЖИЙСКИ ФИЗИОНОМИИ И ПОВЕЧЕ НЕ ВИ ТРЯБВА ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ЗА КОГА РАБОТИ!
ПОДИГРАВКА СЪС БЪЛГАРИЯ!
НЕ ГИ Е СРАМ!
26.04.2021 10:52
Покажи всички
:) Сега очаквам двете крила на БКП - ГЕРБ и БСП да направят правителство в "името на националното спасение".
26.04.2021 09:29 / Отговор
Психиатър Вие от Гей-парада освен да сте обсебени от името "Борисов" с друго занимавате ли се? С мисълта за него ставате и лягате, а през останалото време само ви тресе тролски цикъл! Хайде на път за психиатрията, че отклоненията ви вече са трайни!
26.04.2021 11:28
Татулова Та то и Мария Бакалова, която точно сега ни прославя по света с всичка сила, можеше да го вземе и да го върне мандата! И Сашо Диков може да я свърши тая работа, я как получи едни акции и изигра такъв етюд, че ум да ти зайде!
Зад подобни ефектни изцепки, обаче, винаги се крият престъпни намерения! Трифонов иска абсолютно свое мнозинство и стабилно правителство, което да командва дистанционно! Добрата новина е, че изпусна момента!
Защо да даваме цялата власт на човек, който не може и не знае как да отговаря на въпроси, журналистически въпроси от типа мисиркини?!
Впрочем сигурни ли сме, че този човек е жив, здрав и с акъла си? Че не говори от негово име някой трол, гном, сценарист гризач или подъл хакер?
26.04.2021 10:14 / Отговор
Гротеска. Права сте. То даже не "говори", а някой пише.
26.04.2021 10:24
Фен Г-н Трифонов, жив ли сте? Моля, дайте знак! Тревожим се.
26.04.2021 13:51
Ха ха, И у нас Чалгарят е "обожествяван", от всички чалгари, олигофрени и обикновени дебили ..прост човек с много пари! И Антоанета Стефанова за какво е там, да ги поставя в шах ли? И какво общо има Веско Топалов , който си живее в чужбина и не иска да има нищо общо с чалгарска България?
26.04.2021 10:24 / Отговор
читател Е слава Богу нещата си идват на мястото....Видя се вече, че анти-ББ и анти–ГЕРБ философията е празно, кухо словоблудсване .....
От сърце им желая на ГЕРБ да се върнат с огромно мнозинство на предсрочните избори ...
26.04.2021 11:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети