Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

Политика

Слави Трифонов: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

Слави Трифонов: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим! - Tribune.bg
Снимка:

„Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян Пеевски, която гласи: „Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми.” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов“, написа в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Министър на Бойко Борисов, защитник на свободата на плажа на Ахмед Доган, авторът на лъжата, че аз съм дългата ръка на ДПС, въобще, борец срещу присъствието на ДПС в българското политическо пространство. Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше „Нито глас за Пеевски”?“, попита Трифонов.

„В крайна сметка, сгушен в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, измамите, липсата на достойнство, липсата на всякакъв срам, абсолютната наглост и дебелоочие. Би трябвало неговите избиратели да го изгонят от удобния стол на политик и техен представител. Но, това едва ли ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа“, добавя лидерът на ИТН.

„Ще кажа клише, но то е абсолютно вярно за ситуацията - щеше да е адски смешно, ако не е толкова тъжно. Просто сега, всеки път като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям как седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делят Пеевски и пие мазно турско кафе. Или поне аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!“

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати