Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: В Северна Македония има политици, които откровено мразят България

Политика

Слави Трифонов: В Северна Македония има политици, които откровено мразят България

Слави Трифонов: В Северна Македония има политици, които откровено мразят България - Tribune.bg

„Искам да бъда безапелационно ясен по отношение на Северна Македония. В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и нас българите.“ Това написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Припомняме, че днес от Брюксел разделиха Северна Македония и Албания по пътя към ЕС и дадоха път на вторите, заради езика на омразата и нежеланието да променят Конституцията си в РСМ.

По думите на Трифонов голяма част от политиците в Северна Македония са двулични, защото са взели удобно българско гражданство.

„За съжаление, Северна Македония в момента е управлявана от подобни политици и те подклаждат народа си към омраза и неприязън към нас, българите. Това е много тъжно, но и много жалко за тях, защото България, като член на Европейския съюз, не трябва по никакъв начин да допуска държава с подобно поведение да започне преговорен процес за присъединяване към Европейския съюз“, пише Трифонов.

Той допълва, че единственият начин от Северна Македония да влезе в ЕС е да запишат българите в Конституцията си и да спазват напълни и изцяло, т.нар. френско споразумение.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети