Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов завладя ромските махали, викна за подкрепа и Софи Маринова

Политика

Слави Трифонов завладя ромските махали, викна за подкрепа и Софи Маринова

Слави Трифонов завладя ромските махали, викна за подкрепа и Софи Маринова - Tribune.bg

Пищни сцени, най-доброто озвучаване, пиене и ядене на корем са получили жителите на ромските махали из България, лично предоставени от партията на Слави Трифонов. Представители на ИТН от няколко дни вдигат сцени и редят колони насред ромските махали, раздават чисто нови тениски и пликове с „подаръци“ за своите избиратели. Какво точно има в тези пликове не се знае, защото няма и кой да провери.

От малкото кадри, които има, защото ИТН не са заснели и направили публични тези си изяви, за разлика от други, се вижда ясно, как ромските махали са живнали по време на концертите на Гъмзата, Софи Маринова и други популярни оркестри, наети да веселят жителите в махалите.

Песните разбира се са само на цигански, българска реч не може да се чуе, освен при агитация за кой трябва да се пусне вот в неделя. Зарадвани с подобни концерти бяха жителите на столичния квартал „Христо Ботев“, както и в най-голямата махала в Пловдив, където лично на крака им отиде Гъмзата и Софи Маринова. За да е сигурно, че всичко е под контрол, няколко здрави момчета обикалят, за да проверят дали всички са получили „торбичките“ и са доволни от забавата.

До появата на ИТН на небосклона на политическия живот, ромските махали бяха запазена територия на ДПС. По всичко личи обаче, че партията е отстъпила в полза на Слави Трифонов, но поради каква причина, не е ясно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети