Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Василев: Стефан Янев се скри заради една млада госпожица, тогава се появиха Кирил Петков и Асен Василев

Политика

Слави Василев: Стефан Янев се скри заради една млада госпожица, тогава се появиха Кирил Петков и Асен Василев

Слави Василев: Стефан Янев се скри заради една млада госпожица, тогава се появиха Кирил Петков и Асен Василев - Tribune.bg
Снимка:

"Стефан Янев се скри под влиянието на една млада госпожица, в близкото му обкръжение. Тя му каза - ти си авторитет, не трябва да вземаш назаем авторитет от президента Радев, а да основеш политическа формация. Зле прецени ситуацията. Не съзнаваше, че основният капитал в обществото беше Румен Радев, а не Стефан Янев. Понякога мъжете имат завидната склонност да правят глупави грешки заради някое дамско сърце. Той се скри и трябваше да намерим изход от тази ситуация. Тогава се появиха Кирил Петков и Асен Василев". Това разказа политологът Слави Василев в предаването "Контракоментар" на Асен Генов.

"Да намериш хора за цял състав на Министерски съвет е изключително трудно. Президентът Радев се справи завидно добре за мащаба на тази задача. Имаше грешки. Най-голямата беше Кирил Петков и Радев си призна за тази грешка."

"За въпросното движение "3-ти март" казват, че това ще е новият проект на Радев. "Продължаваме промяната" не е проект на Радев, а резултат от обстоятелства."

Василев добави, че президентът трябвало да даде доверието си на някого заради протестите през 2020 година.

"Дойде един човек, познат на обществото, непартиен - има бизнес, има хотели. Той е човек, който уважавам. Той също е тарикат като много хора в България. Тогава този човек отиде в американското посолство и извади Петков и Василев. След това отиде при Радев и му каза, че се е съгласувал с посолството. Те така станаха министри в кабинета на Янев."

Слави Василев отказа да назове имената на младата дама и с какво е известна в обществото. Не спомена и името на бизнесмена.

Според Василев Радев тогава не е искал да прави политически проект. И сега също не иска.

"Радев даде път на Петков и Василев, защото тогава така се случи и обществото прие, че са суфлирани на президента от американския посланик, но това не е вярно".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети