Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов в оправдателен режим: Виновни са му журналисти и политолози

Политика

Трифонов в оправдателен режим: Виновни са му журналисти и политолози

Трифонов в оправдателен режим: Виновни са му журналисти и политолози - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов влезе в оправдателен режим за решението си да не е кандидат-депутат. Лидерът на ИТН беше част от предишния парламент, но не отиде на работа нито веднъж. Той положи клетва, а след това не участва в работата на парламента дори и онлайн.

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно“, похвали се Трифонов.

Той „искрено благодари“ и на социологическите агенции, въпреки че не познали нищо на предишните избори.

Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: „Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към „Има такъв народ” ерозира и спада.” Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента“, прогнозира лидерът на ИТН (ако може да се приеме, че той наистина поддържа Фейсбук профила на негово име).

А на истината, на тази истина, в която е силата, не ѝ пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите“, заканва се той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати