Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След балотажа: Бившите кметове на Сандански и Благоевград напускат политическите постове

Политика

След балотажа: Бившите кметове на Сандански и Благоевград напускат политическите постове

След балотажа: Бившите кметове на Сандански и Благоевград напускат политическите постове - Tribune.bg
Снимка:
Кирил Котев

Кирил Котев и Атанас Камбитов загубиха на втори тур на местните избори в неделя

Досегашният кмет на Сандански Кирил Котев напуска Общинския съвет и както и постовете, които заемам в ПП ГЕРБ. Това обяви самият той във Фейсбук, след като загуби на балотажа от кандидата на ВМРО Атанас Стоянов.

„Това е лично решение, без емоция“, сподели Котев. Той отчете и какво е направено за Сандански по време на неговия мандат.

„Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, училища, нова спортна зала, знакови ремонти и инфраструктурни подобрения. Имаме одобрени десетки проекти с осигурено финансиране, които просто трябва да бъдат завършени. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община“, посочи вече бившият градоначалник.

С политическите постове се разделя и досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов, твърди БТВ. Кандидатът на ГЕРБ загуби на втори тур от независимия кандидат, подкрепен от БСП - Румен Томов.  Още снощи Камбитов посочи, че за Благоевград е направено изключително много.

„Завещавам един обновен град – от санираните блокове, стотиците детски площадки, зали, басейни. Всичко това с помощта на правителството“, заяви той.

Премиерът Бойко Борисов също посочи, че за Благоевград е направено много. Той посочи и че лично е разговарял с кметовете на Благоевград, Сандански и Банско и ги е предупредил за очакваните негативни резултати на вота.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети