Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След плюнките и обвиненията в шпионаж: Божанков ще съди Цончо Ганев

Политика

След плюнките и обвиненията в шпионаж: Божанков ще съди Цончо Ганев

След плюнките и обвиненията в шпионаж: Божанков ще съди Цончо Ганев - Tribune.bg

Спорът между Цончо Ганев от „Възраждане“ и Явор Божанков от ПП/ДБ, започнал в залата на Народното събрание, ще продължи в съда.

„Заведох дело срещу Цончо Ганев от Възраждане. На тези хора трябва да се дава институционален отговор. „Възраждане“ ще има възможност да докаже в съда кой е агент, кой кум, кой сват и кой на булката брат“, обяви Божанков в профила си във Фейсбук.

Заседанието на НС приключи след бой, ритници, плюене и обиди; Божанков нарече Цончо Ганев и Костадинов меки китки/ОБНОВЕНА/ ВИДЕО/

На 1 юни „Възраждане“ се обърнаха към ПП, че с коалирането с ГЕРБ ще прекрачат границата и ще извършат предателство, а Явор Божанков контрира от трибуната, че в партията на Костадин Костадинов говорели за „меки китки“, но „двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ги съмнявали в това отношение“.

Думите му извадиха на трибуната всички депутати от „Възраждане“, които го наобиколиха и известно време се бяха зарекли да не му позволяват да говори изобщо.

Стигна се до бой и размяна на обиди. Депутатът на „Възраждане“ Веселин Вешев се оказа със счупени очила, а Манол Пейков от ПП-ДБ беше одран по лицето. Пейков обяви още, че е бил ритан като призна, че той е свалил очилата на колегата си от партията на Костадинов. 

На кадрите се виждаха народните представители, които плюят.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети