Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Прокуртурата се самосезира, но Хазарта се дръпна: Ще каже кой го заплашвал, когато сменят главния прокурор

Политика

Прокуртурата се самосезира, но Хазарта се дръпна: Ще каже кой го заплашвал, когато сменят главния прокурор

Прокуртурата се самосезира, но Хазарта се дръпна: Ще каже кой го заплашвал, когато сменят главния прокурор - Tribune.bg

Депутатът от „Продължаваме промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, получи писмо в Народното събрание от прокуратурата, която се самосезира след признанията му от парламентарната трибуна, че е бил заплашван.

Малко по-късно, се оказа, че депутатът не е в Народното събрание, а от вкъщи е написал поста си във Фейсбук, че няма вяра на тази прокуратура и че за заплахите, които е получавал, ще говори пред нов и независим главен прокурор, когато България го има.

Ето публикацията на Ицо Хазарта:

"Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента - пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността.

Дори и само това малко нещо казва достатъчно.

Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор - първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни."

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Най-милото на този юнак, е "бело".
16.12.2021 12:14 / Отговор
attropo един простак,в чиято уста пърхат думи като *гъз*и *п....*,не е в правото да дава морални или какви то и да е оценки на другите!Първо оправи собствения си живот,примат нещастен,и тогава се пъчи!Впрочем,ти си точен образ на твоята *партия*!
16.12.2021 12:21 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети