Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След скандалите с Нинова: Заплашват БСП-София с полиция

Политика

След скандалите с Нинова: Заплашват БСП-София с полиция

След скандалите с Нинова: Заплашват БСП-София с полиция - Tribune.bg
Снимка:

БСП-София трябва да освободи помещенията, които използва на улица „Леге“. Предупрежденията, които са получили в градската организация са, че ще бъдат изведени с полиция. Това съобщиха оттам, след като напрежението между тях и Корнелия Нинова не стихва.  

В неделя Националният съвет на партията взе решение до два месеца да избере нови ръководства на организациите в София и Бургас, но от БСП-София не приемат решенията на Националния съвет на партията.

„Вече заявихме, че това решение за свикване на предсрочни избори, за нас е незаконосъобразно. Взето е от Националния съвет без необходимия кворум. Спазвайки процедурата по устава сме подали сигнал и жалба, и до произнасянето на контролния орган всякакви действия за принудително изземане на помещения са прибързани и незаконосъобразни. Ще ви дам прост пример - дори и когато наемател не си плаща сметките на наемодателя, той не може да го изхвърли с една проста смяна на ключалките с полиция, защото ще се озове с обвинение за самоуправство. Считаме, че подобно поведение за другари е недопустимо“, обясни Милка Христова от БСП-София.

По думите й дори и да има такава процедура трябва да се даде срок и да се изготви приемо-предавателен протокол. Вчера от БСП-София заявиха, че е подаден сигнал за нарушения до Общопартийната контролна комисия, която контролира решенията на Националния съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати