Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След „зеления сертификат“: Собствените фенове на Радев го „изядоха“ в социалните мрежи

Политика

След „зеления сертификат“: Собствените фенове на Радев го „изядоха“ в социалните мрежи

След зеления сертификат: Собствените фенове на Радев го изядоха в социалните мрежи - Tribune.bg
Снимка:

Въвеждането за „зелен сертификат“ среща остър отпор сред феновете на Румен Радев. Това става ясно от стотици коментари под последният му Фейсбук пост.

„Като общество сме длъжни да направим всичко необходимо новото поколение лекари да се развива в Родината ни и да се уважава труда на всички медици“, написа борещият се за втори мандат президент. Думите му и днешното съобщение на неговия министър Стойчо Кацаров обаче не срещнаха разбиране в електората.

Самият Радев от самото начало гласно подценяваше опасността и в голяма степен това изигра роля и за отношението на неговите симпатизанти към пандемията.

Публикуваме малка част от коментарите:

Марти Иванова

"С вас сме", казвате. Ама кои "вас"? Че вече стана кристално ясно, че "вас" не са хората. Как изобщо имате очи да погледнете в очите на хората, след днешното решение, как? Как спите, като знаете в какво точно участвате?

Tzvetana Detchova Kojouharova

Изгубихте моя и на семейството ми гласовете. Това е потъпкване на човешките права. Това е против законите на Конституцията. Мислех си, че Вие наистина сте с народа, но уви, сгрешила съм. Вие сте като много други държавници, марионетки на САЩ. Жалко за вас.

Svilen KM

Престъпният ви режим довежда до дискриминация. Това е абсурд и Позор. Фашизъм, превръщаме се в концлагер. Но това няма да бъде оставено така. Всички вие политици ще бъдете съдени от народа и ще си получите заслуженото. ДА ГО ЗНАЕТЕ ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР И АБСОЛЮТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОВАЛ ЗА НАРОДА. ВИЕ. СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС. БЕЗ МЕН СТЕ. Голяма мишка се оказахте. Току що сам се Закопахте.

Динев Стилиян

Радев… заради това, което допускаш да прави твоя здравен министър…. загуби подкрепата ми!!! Затваряш си очите и го оставяш онзи да принуждава народа да извършва нещо против волята му!!! Оставяш го въпросното министърче, да издава някакви заповеди, които нарушават конституционните ни права??? Чао от мен!!! Има само един кандидат-президент, които се обявява против всички наложени мерки които ТИ допускаш… Гласът ми отива за Костадин!!!

Пламен Солаков

Г-н Радев, трябва НЕЗАБАВНО да се обявите против новите ковид мерки... !!!

Galya Baramova

Той е в основата, само че се крие като мишок зад гърбовете на Кацаров и този на образованието, които отнасят „картечният“ огън на предна линия ! Радев иска да се измъкне сух от водата, но ние не сме толкова прости !

Vesi Yordanova

Толкова ви харесвах, но и вие се оказахте, като всички останали мишоци. Вие днес, загубих те още един глас!

Ivelina Boteva

Радев, най-доброто, което можеш да направиш за народа, макар че нищо друго, освен вторият мандат те интересува, е да се оттеглиш от политиката. Донесе прекалено много вреда и щети на страната; оттегли се, докато все още има някои заблудени души, които те подкрепят, защото после ще бъде късно и ще се сринеш. А най-накрая ще те съди Бог!

Peter Kostov

Винаги съм Ви подкрепял, до днес. Сертификатите са гавра с българските граждани. Това е абсурд, който разединява и сегрегира, а не обединява нацията и обществото. Паднахте на нивото на Борисов.

Krasimira Georgieva

Господин Радев и вие ли подведохте привържениците си! Загубихте и нашите гласове.

Stanislav Dragov

Радев, Радев, голяма мишка излезе! За теб гласувах преди, и винаги съм те подкрепял-досега. Това твое недоразумение Кацарчето ще ти изяде главата, ако не вземеш спешни мерки и не го уволниш. Отменете НЕЗАБАВНО, т.н зелен сертификат.

Julian Vladimirov

Незабавна ОСТАВКА на Стойчо Кацаров !!! Безумни мерки !!! Или затваряне за 14 дни за всички, а не дискриминация и да се карат хората на сила да се ваксинират за да идат на кино или театър?! Ами ако ти се развали телевизора и искаш да си купиш нов, няма да те пуснат в магазина, защото си без сертификат?! БЕЗУМИЕ !!! Нарушават се правата на хората по Конституция !!! Това е дискриминация !!!

Vyara Milieva

В Англия така нареченият зелен паспорт се отхвърли в парламента. Доводът- дискриминиращ. Как в България се допуска такова нещо? Не може с една заповед да се решава. Нали сме парламентарна държава?

Деян Николов

Утре в 12 ч протест пред министерството на здравеопазването. Има събитие!

Гергана Крумова

Губите подкрепата ни, ако не спрете глупостите на Кацаров.

Радка Сиренкова

Жалки, г-н Радев. Разчитахме на Вас. Оказахте се едно голямо разочарование не само за мен, но и за много хора....

Ралица Д. Георгиева

Днес господин ви Радев загуби изборите. Продажника и неговите подлоги решиха, че могат да слагат белег на десницата или на челото. Ние не сме ваша собственост, вие работите за нас, вън от държавата всички продажници.

Майстор Росен

С днешното решение на Кацаров за втори мандат само ще мечтаеш!

Ивето Димитрова

Фигурант и предател във всяко едно отношение!

Атанаска Петрова

Господин Радев, как позволихте да се гаврят с нас със тези сертификати, потъпкване на човешките права, ние не сме опитни мишки. До кога ще сме слуги на другите, не можем ли да мислим..

Таня Китова

И без днешния тотален гаф нямаше да гласувам за Вас, защото от април ни заГробвате всеки ден, но се радвам, че ще се осъзнаят повече хора. Пожелавам Ви пълен провал на 14-ти!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати