Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие държавния печат

Политика

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие държавния печат

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие държавния печат - Tribune.bg
Снимка:

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие днес държавния печат от своята предшественичка на поста Десислава Ахладова.

„Смятам, че трябва задълбочен преглед на тази около десетгодишна дейност и главно на нейните резултати“, коментира Стоилов започналата дискусия за специализираното правосъдие.

„Обществото до голяма степен свързва правосъдие със справедливост, въпреки, че министерството не извършва правораздавателна дейност. Очакванията на гражданите са много големи“, каза той.

„За този кратък период, очакванията към мен, като представител на кабинета, са още по-големи, защото често хората смятат, че независимо от времето, с което разполага едно служебно правителство, то трябва да направи нещо повече, за да решава проблемите“, допълни министърът и очерта няколко групи задачи, които стоят на дневен ред.

Сред тях той посочи подобряването на администрирането на ръководените от министерството дейности в интерес на гражданите, открояването на проблемните области в изпълняваните от ведомството функции и изготвянето на оценка на въздействието от прилагането на определени закони.

От своя страна Десислава Ахладова благодари на екипа на министерството за съвместната работа и им пожела да продължават да отстояват професионализма си. Тя пожела успех на новия министър.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети