Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Служебният министър Сашо Пенов ще продължи изпълнението на приетите стратегии в образованието

Политика

Служебният министър Сашо Пенов ще продължи изпълнението на приетите стратегии в образованието

Служебният министър Сашо Пенов ще продължи изпълнението на приетите стратегии в образованието - Tribune.bg
Снимка:

Служебният министър Сашо Пенов ще продължи изпълнението на приетите стратегии в образованието, стана ясно на церемонията по предаване на властта, която се състоя днес в Министерството на образованието и науката.

"Не мога да си представя, че образованието ще бъде обект на политически дискусии, то, заедно с възпитанието, винаги е било обща грижа за обществото", смята проф. д-р Сашо Пенов. Доскорошният министър Николай Денков връчи на наследника си училищен звънец, като символ на предаването на властта.

"Нашата дейност ще бъде насочена към обезпечаването на започването на учебната година, продължаване на изпълнението на действията, които са предприети в изпълнение на стратегиите и, разбира се, в решаването на други, текущи задачи, свързани най-вече с Плана за възстановяване и устойчивост", отбеляза служебният министър.

Проф. Николай Денков благодари на всички, с които са направили нещо полезно за България.

"Уверявам ви, в моето сърце вие ще останете опората, на която се крепи българското образование, и това мое усещане ще направя всичко възможно да го предам и на следващия министър, за да знае, че може да разчита на вас", сподели проф. Денков.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МОН
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети