Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. SMS освети Кутев като идеолог на протестите на майките

Политика

SMS освети Кутев като идеолог на протестите на майките

SMS освети Кутев като идеолог на протестите на майките - Tribune.bg
Снимка:

Той и социалистическата младеж бунят народа, става ясно от sms чат, който бе разпространен от червен депутат

Възмутен депутат от БСП разпространи sms чат вътре в партийната група, от който става ясно, че т. нар. протест на майките на деца с увреждания се организира и подкрепя от БСП, пише „24 часа“. В групата на червените депутати е пратен призив, с който те се подканят да се присъединят към майките. От този призив става ясно, че всъщност на паркинга на Народното събрание са изпратени младежите на БСП, водени от известния апаратчик Антон Кутев.

Целта била младежите да придадат масовост на събитието, а включването на депутатите да даде сериозност и да се ескалира напрежение по един по същество решен проблем. Депутатът, който разпространява чата, се страхува да обяви името си, но е възмутен как се използва нещастието на хората за партийни цели.

Бях при майките в качеството си на депутат, коментира Антон Кутев пред "24 часа". "Няма как да съм организатор. Тези жени си го организираха изцяло сами през цялото време", каза соцдепутатът и зам.-шеф на червената група. "Бих се радвал, ако мога да организирам нещо толкова мащабно, като тяхното, но тук трябва самоотверженост. Тук не става дума за това, че някой ще го организира, а за това, че тези жени от половин година направиха и се държаха ужасно мъжки. И сега изведнъж някой да казва, че го организира Антон Кутев - аз се радвам. Ще е много хубаво, ако мога да организирам още 10 такива неща, за да може да падне по-бързо властта", коментира още Кутев.

Соцдепутатът обясни, че цялото му съдействие към майките е отразено на страницата му във фейсбук. Там била отразена всяка среща, която е имал с тях, всяка негова инициатива. "Подкрепям ги, защото смятам, че исканията им са справедливи. Това значи ли, че съм го организирал? Това ми вдига акциите, дай боже и други неща да мога да организирам", допълни Кутев.

*Ето коя е Виолета Желева от въпросния чат:


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Антон Кутев, sms

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети