Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Софиянски няма да се яви на изборите, консултира млади хора в партията на свата си Божков

Политика

Софиянски няма да се яви на изборите, консултира млади хора в партията на свата си Божков

Софиянски няма да се яви на изборите, консултира млади хора в партията на свата си Божков - Tribune.bg
Снимка:

Партията на Стефан Софиянски „Съюз на свободните демократи“ няма да се яви на предстоящите избори на 11 юли, но ще подкрепи по места партиите на протеста. Това обяви самият той по БНТ като добави, че не са се регистрирали за вота.

Партията на бившия служебен премиер се яви и на редовните избори на 4 април, след като демократите му се „объркаха“ и подписаха коалиция с комунистите, а по-късно не намериха съюзници. 

Днес Софиянски обясни, че ССД не подкрепя партията на Васил Божков „Българско лято“. Той обаче призна, че се е виждал с млади хора от партията на Черепа и е дал някои идеи за програмата.

Софиянски пак повтори, че „Българско лято“ имала шанс да влезе в парламента, защото била „единствената истинска дясна партия в българското политическо пространство“.

Софиянски сравни Божков и Слави Трифонов като обясни, че Трифонов „няма онази стройна идея, която има човекът Божков“. Софиянски обясни, че резултатът на партията на Черепа на 4 април вероятно се дължи на недостига на време за подготовка.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети