Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сотиров: Олигархията инвестира, трябва поне година да се управлява, за да си избият вложенията

Политика

Сотиров: Олигархията инвестира, трябва поне година да се управлява, за да си избият вложенията

Сотиров: Олигархията инвестира, трябва поне година да се управлява, за да си избият вложенията - Tribune.bg

„Това ще бъде една турбо тройна коалиция, има повече средства в хазната за усвояване и присвояване, европейски фондове, зелени сделки - олигархията инвестира в такива политически проекти, на тях им трябва поне една година да се управлява, за да си избият вложенията“, така определи евентуалното коалиционно управление на страната пред NOVA NEWS Иван Сотиров, бивш депутат от СДС, Сдружение „Достойнство, отговорност, морал“.

Според него трябва да се промени начина, по който се извършва политическата селекция.

„Сега партиите са корпоративни проекти, без идеология и ценности. Организират се фалшиви революции, за да се рестартират стари проекти. Хората се лъжат и вярват в митове“, смята той.

„Нямаме леви и десни. Лидери на партии, които се дефинират като демократични и антикомунистически, легитимираха Държавна сигурност с подкрепата си за Румен Радев. От ДСБ извършват предателство не само спрямо дясното, но и към България“, добави още той.

За него президентът Радев се е покрил при всички шпионски скандали и обикаля Европа, лобирайки за отмяна санкциите спрямо Русия.

„Твърде вероятно е Кирил Петков да е премиер, но няма никакво значение коя ще е марионетката, която ще изпълнява задачите на олигархията“, каза още Сотиров.

Според него всяка подкрепа за ваксинацията срещу COVID-19 е положителна, но политическите лидери у нас през последните месеци дават противоречиви сигнали и това обърква гражданите, които по принцип не са антиваксъри.

Относно ядрената енергетика, Иван Сотиров заяви че е привърженик на експлоатацията ѝ, но проектите у нас са били компрометирани от корупция и машинации.

„Дясното у нас трябва да се преучреди, защото то тотално се компрометира", заключи бившият депутат от СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Джедай Тотю Само да добавя, че Радев вече няма да обикаля Европа! Нито ще го покани някой, нито ще го посрещне, след изгонването му от Талин и изцепката за Крим!
23.11.2021 20:53 / Отговор
Братушка! На кой му дреме за европа, то беи хора в нея не останаха. Важна е Русия. Капиш?
24.11.2021 01:40
БРД Вместо коремно на лоста и лицеви опори, Фатмака комплексар, вече ще може прави само челна стойка пред чужденците.
24.11.2021 03:33
Демократ Костов не е предал България. Върна си го на народа, който го свали и на който той беше убиден тогава. Новото ( Промяната) е добре забравеното старо. Останалото са марионетки.
23.11.2021 23:43 / Отговор
Ванче Михайлов Къде затрихте идеала на Апостола Стефан Стамболов???
24.11.2021 04:09 / Отговор
Ванче Михайлов Рано или късно времето на кучките от коминтерна ще свърши и тогава ще се върнем към истината.
Амин!!!
24.11.2021 04:12
Е да,де Кирето първи се захвана със закриването на спец правосъдието да довърши работата на Чалги и Хаджигенчо и обслужи олигарсите.Това било" най важното" за БГ.Как позна без боб ,и колко струват тези корупционни практики да се променят закони в полза на чичкопаричковците от прехода?На и др.Румен Гечев и той поканен в ансамбъла в мол-а.
24.11.2021 05:15 / Отговор
63 Завземат ни болшевиките! А ние СПИМ!
24.11.2021 06:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети