Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социалистът Крум Дончев: Радев ще ни забие нож в гърба, ако подкрепи проект на Петков и Василев

Политика

Социалистът Крум Дончев: Радев ще ни забие нож в гърба, ако подкрепи проект на Петков и Василев

Социалистът Крум Дончев: Радев ще ни забие нож в гърба, ако подкрепи проект на Петков и Василев - Tribune.bg
Снимка:

"В последните два парламента наблюдаваме ситуацията "много искахме правителство, но не ни дадоха да го направим". За 52 дни видяхме театър. Преминахме през две интензивни кампании, в които се дадоха много обещания, но не и реализация“, заяви депутатът от БСП Крум Дончев пред „България он еър“.

По думите му може би трябва да се приключи участието в телевизионните студиа на депутати и на пиар комисии. Дончев заяви, че дори от БСП останали шокирани от предложението за актуализация на служебния кабинет. Той недоумява, как може да се иска намаляване на бюджетния дефицит при задаваща се икономическа криза?

"В България оправданието е в "променете си закона". Това е подаване на топката, от което страдаме гражданите. БСП не успя да реализира преизчисляване на пенсиите, но сме големият печеливш, защото сложихме на масата този въпрос“, обяви още Дончев.

По отношени е на евентуален политически проект на Асен Василев и Кирил Петков, социалистите нямали никакви претеснения.

„Дори днес успяхме да чуем Радев да говори за равенство, солидарност и справедливост. Ако Румен Радев не е уведомен за проекта на Петков и Василев, ще е нож в гърба му. Ако обаче е знаел, ще е нож в гърба на социалистите, които го направихме президент. Политическата вихрушка се страхува от лидера на левицата. БСП има устав, според който структурите трябва да решат да подкрепят Румен Радев за кандидат-президент. Аз лично се съмнявам, че той ще подкрепи друг проект. Румен Радев е надпартиен. Вярвам обаче, че Илияна Йотова ще е лоялна към партията", каза още Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети