Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социалистка: Хора от БСП стоят зад атаката с фалшивата диплома, защото съм фенка на Нинова

Политика

Социалистка: Хора от БСП стоят зад атаката с фалшивата диплома, защото съм фенка на Нинова

Социалистка: Хора от БСП стоят зад атаката с фалшивата диплома, защото съм фенка на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Шефката на социалистите в пловдивския район „Западен“ Десислава Йорданова твърди, че скандалът, че дипломата ѝ е фалшива, е вътрешнопартийна атака срещу нея, понеже била от поддръжниците на Корнелия Нинова заедно със своя баща - депутата от БСП Георги Йорданов.

„Историята с фалшивата диплома е абсолютна клевета и зад атаката срещу мен стоят вътрешнопартийни опоненти в БСП“, заявява пред 24plovdiv.bg Йорданова.

Днес Районната прокуратура в Пловдив започна разследване на скандала с дипломата ѝ.

Журналистическо разследване на NOVA твърди, че Йорданова се е сдобила с магистърска степен в Медицинския университет, като е представила преди това подправен документ, че е има завършена бакалавърска степен в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

„До края на седмицата ще събера всички необходими документи, за да заведа съответните съдебни дела. Нямам притеснения за каквото и да било“, допълни Йорданова.

Според нея тя е жертва на червен заговор, тъй като е известна в БСП като „фенка на Корнелия Нинова“ и я е подкрепила на лидерския вот.

„Не мисля, че е случайно, че тези атаки се случиха след прекия избор на лидера и конгреса на БСП. Същия ден мен и баща ми (народният представител д-р Георги Йорданов – б.р.) бяхме избрани с голямо мнозинство в Националния съвет“, смята социалистката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

хехехе, другари... Почнахте ли се, почнахте ли се?! Самоизяждайте се - не ни пречите, даже ни забавлявате!
28.09.2020 15:49 / Отговор
Красавица От тази другарка има доста,какво да се изяде!
28.09.2020 16:11
Киро Бизона Ах, каква честност, какъв интелект, каква начетеност блика на талази от това кръгло лице на превтасала селска пача! Вижте истинското лице на дрОгарките-комунистки – лъжливи, крадливи, алчни, ненаяли се, ненапили се, нанатаковали се! Няма и да се натаковат – никой мъж с акъла си няма да легне с тази свинкя филибелийска! Те затова се бутат в политиката – иначе трябва да откачат! Макар че и това не е гаранция – я вижте Трътляна Слончева как ни в политиката я броят за жива, ни в спалнята!
28.09.2020 16:22 / Отговор
Охааа! Тая шия не е от туршия! :-) "Моя врат не е от киселец и лапад!", както се хвалеше навремето един мой комшия, катаджия - народен изедник през комунизЪма.
28.09.2020 17:05
Тартаковер Вярно е, че от тази има доста какво да се изяде, стига да не си твърде гнуслив. Но в ГЕРБ имаше доста по големи планини от месо и сланина, Достатъчно е да си спомним само за Фидоската. А и Саниращото Лили, с чантата "Луи Вюитон" за хиляди лева, не лъжеше твърде...
Но относно фалшивите дипломи, ГЕРБ пак бие БСП. Нека си припомним онази Калинка, подарила безплатно званието "калинки" на доста от кадрите на управляващата партия.
Така че като плюем и се радваме на издънките на врага, нека да се сещаме за онзи съдия, който винаги държал на съдийската маса тоалетна хартия. За да си припомня при произнасяне на присъдата, че и неговия г-з е засран.
28.09.2020 16:24 / Отговор
Татарковерче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, калиброва Татарковерче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, калиброва интелектуално, пардон анално за да изчезнеш, поне до края на глобалното затопляне, червен кретенино.
Импийчмънт на Фатмака!
28.09.2020 16:59
Ама разбира се! Ако злия червен дух Тартаковер не се изходи подобаващо под някой коментар... значи няма такъв коментар!
28.09.2020 17:13

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп