Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социолог: Несериозно е премиер да ходи в прокуратурата със списък от хора, взети от Гугъл

Политика

Социолог: Несериозно е премиер да ходи в прокуратурата със списък от хора, взети от Гугъл

Социолог: Несериозно е премиер да ходи в прокуратурата със списък от хора, взети от Гугъл - Tribune.bg
Снимка:

„Това правителство най-вероятно няма да изкара пълен мандат, ново правителство може да има в рамките на този парламент“, смята Евелина Славкова

Да се отива в прокуратурата със списък от хора, взети от Гугъл, е малко несериозно от страна на премиер. Много по-важни въпроси за българите не се решават от правителството, то говори за имена, изнесени от Гугъл, не толкова за постоянно нарастващите цени на стоките. Това поведение ще доведе до намаляване на електоралната подкрепа. Нужен е баланс между социалните въпроси и останалите теми, това сега не се вижда. Това каза пред NOVA NEWS социологът Евелина Славкова.

Тя прогнозира, че ако цените продължават да се повишават, социалното напрежение ще нараства.

„Това правителство най-вероятно няма да изкара пълен мандат, ново правителство може да има в рамките на този парламент“, смята Славкова.

Тя не изключи възможността да има и преговори между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ, въпреки списъка. Социологът подчерта, че в политиката не всичко е толкова лично, колкото изглежда.

„Трябва да се има предвид, че хората приемат това правителство като проект на президента Радев и той ще се опита да се дистанцира от него“, отбеляза Евелина Славкова.

Социологът смята, че нов проект на Радев може да се появи преди изтичането на мандата му и по всяка вероятност ще бъде с лява насоченост.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати