Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социолог: Скандалите със Сидеров се наблюдават, когато наближат избори

Политика

Социолог: Скандалите със Сидеров се наблюдават, когато наближат избори

Социолог: Скандалите със Сидеров се наблюдават, когато наближат избори - Tribune.bg
Снимка:

Това поведение е обърнато към неговия електорат, това е стратегия, коментира Евелина Славкова

„Ако се върнем назад във времето и погледнем профила на Волен Сидеров и този на неговите избиратели, сме забелязали едно нещо – когато наближават избори, се наблюдават такъв вид ситуации”. Така социологът от „Тренд” Евелина Славкова коментира скандала с Волен Сидеров и участието му в предаването „Референдум” на държавната телевизия.

За пример Славкова припомни скандалите в самолета, с Корман Исмаилов в БНР, както и този в НАТФИЗ.

„Това поведение е обърнато към неговия електорат. Това е стратегия. ”, коментира Славкова пред Нова ТВ. „Има един момент, за който г-н Сидеров не си дава сметка - демонстрацията на това, че той има имунитет и може да си прави каквото си иска. Смятам, че българското общество, дори и неговият електорат, няма да преглътнат тази демонстрация лесно. Това по-скоро дразни, отколкото да мобилизира хората”, коментира Славкова.

„Безспорно е последователен в поведението си”, допълни пиар експертът Ива Екимова. „Но, за съжаление, то не само, че е деструктивно по отношение на примера, който дава, но и поставя нас, експертите по комуникации, в една позиция на рум сервиз. Всеки, който работи за неговия екип, трябва да ходи да обяснява защо това се случва - да го оправдава или да яхне вълната на този крещящ тон на комуникация”, заяви Екимова. „Свободата на социалните медии дава възможност на другите послания да стигнат до избирателите ”, смята тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети