Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Спас Гърневски за Манолова: В червената предизборна „Одисея“ показно и арогантно се хвърля червен кадър

Политика

Спас Гърневски за Манолова: В червената предизборна „Одисея“ показно и арогантно се хвърля червен кадър

Спас Гърневски за Манолова: В червената предизборна Одисея показно и арогантно се хвърля червен кадър - Tribune.bg
Снимка:

След провала на тандема Нинова-Йончева в боя влиза третата най-изкусна манипулаторка от партията им

Народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски разобличи усилията на Мая Манолова да се включи в кметската надпревара за столицата като изкусна манипулация на „пребоядисаните комунисти“.

„ След провала на тандема Нинова-Йончева в боя е призована да влезе трета в партията им най-изкусна манипулаторка“, заяви в декларация от името на ПГ на ГЕРБ пловдивският депутат.

Според него още в първия ден на новата сесия на парламента е станало ясно, че „пребоядисаните от БСП“ не са си взели никаква поука от загубите на евроизборите и „ в партизански план са възстановили своята жажда за власт“.

„Днес в червената предизборна „Одисея“ показно и арогантно се хвърля червен кадър от най-висок ранг. Това е омбудсманът на Републиката Мая Манолова, по-известна като г-жа „Афера Костинбродска“, посочи още Спас Гърневски.

По думите му след като „лидерката на лявата пустиня“ Нинова прибягва до този ход, краят на левицата в това си издание е настъпил.

Гърневски подчерта, че партия като БСП винаги е потъпквала съдбите на обикновените българи и издигането на омбудсмана за кмет на София е „върхът на политическия цинизъм“.

„Може би омбудсманът се завръща в истинското си амплоа. Преди това, обаче, трябва да отговори на няколко въпроса, свързани с политическото й битие“, припомни Спас Гърневски. Той обърна внимание, че при приемането на новия Гражданско-процесуален кодекс и депутатката от БСП Мая Манолова е взела участие в прокарването на текстове, свързани с изпълнителното производство срещу длъжници и изцяло в полза на кредитори и банки.

„Второ, кой бе персоналният депутат на братя Галеви и кой налагаше бандитския модел на печално известните бизнесмени“, попита от трибуната Гърневски. Той предупреди, че „ако случайно стане кмет на София, Манолова може да приложи модела на братя Галеви на столичани“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети