Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Спас Гърневски: ГЕРБ може да надмине резултата от изборите през 2015 г.

Политика

Спас Гърневски: ГЕРБ може да надмине резултата от изборите през 2015 г.

Спас Гърневски: ГЕРБ може да надмине резултата от изборите през 2015 г. - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатурата на Манолова е "типично комунистическа", каза депутатът от ГЕРБ

Резултатите от местния вот може да надминат дори победата на ГЕРБ през 2015 г. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

ГЕРБ постигна безапелационна победа на тези избори с изключително сериозен резултат, каментира той.

Гръбнакът на амбициите на БСП за предсрочно идване на власт ще бъде пречупен, категоричен е Гърневски. Евроизборите бяха първата стъпка, а вчерашният ден - такава победа, добави той. ГЕРБ от раз печели 90 общини. В нови 79 общини ГЕРБ ще бъде на балотаж, най-малко половината от тях ще бъдат взети, каза още депутатът.

По думите му ГЕРБ разширява своето влияние в страната, както в големите градове, така и в по-малките общини и населени места.

Резултатът показа, че не отделни личности, а структурата, дисциплината и моралът водят до този резултат, каза той.

Като не е станало този път, ще стане следващата неделя - така коментира Гърневски отиването на балотаж на кандидата на партията за столичен кмет Йорданка Фандъкова. Като "типично комунистическа кандидатура" и на "едно от остриетата на БСП през всичките години", определи той кандидатурата на Мая Манолова. Гърневски е убеден, че софиянци няма как да допуснат подмяна и да допуснат спиране на развитието на града.

Той коментира и общинските съвети, като каза,ч е ще бъдат шарени на доста места, но това не е страшно, когато има ясни програми.

Вотът в Пловдив е категоричен, каза още той. Пловдив е десен град. Левицата в Пловдив е управлявала един път през 1919 година. В Пловдив винаги са били избирани десни кметове. Славчо Атанасов винаги е бил скритият коз в ръкава на социалистическата партия, допълни той. По думите му Пловдив е наясно с това.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети