Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Спас Гърневски: В БСП взаимно са се хванали за гушите, ще се удушат през април

Политика

Спас Гърневски: В БСП взаимно са се хванали за гушите, ще се удушат през април

Спас Гърневски: В БСП взаимно са се хванали за гушите, ще се удушат през април - Tribune.bg
Снимка:

Там има най-малко десет групи, всеки работи срещу всеки, а г-жа Нинова става все по-изолирана, посочи депутатът от ГЕРБ

В левицата има разделение на групи и всеки работи срещу всеки, а лидерът Корнелия Нинова е изолирана. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски пред БНТ. Той е убеден, че крайното разцепление в левицата ще стане видно по време на избора за нов лидер през април.

„Още преди две години заявих, че гръбнакът и амбициите на БСП да дойдат на власт ще бъдат пречупени през 2019 г, което видяхме в два последователни избори“, заяви Гърневски.

„Там вече са на оня стадий, в който са се хванали гуша за гуша и най-накрая, пролетта, когато са им изборите, взаимно ще се удушат. Там има най-малко десет групи, всеки работи срещу всеки, а г-жа Нинова става все по-изолирана, все по-сама. Тя е една изключително амбициозна жена, невероятна политическа актриса. Последната ѝ роля е на оня лидер, който е ликвидирал тази партия и съм убеден, че с тази роля ще се справи блестящо“, посочи той.

Депутатът коментира и снемането на доверието на президента Радев от правителството, като заяви, че това е „ритуално самоубийство“.

„Той самоизолира себе си от самата държавност. В Конституцията ясно е записано, че правителството организира, създава, провежда вътрешната политика на страната“, заяви Спас Гърневски.

Румен Радев се бори за власт, той е против това управление, допълни той.

„Доверието го дава българският народ чрез избори, 10 години то е на страната на ГЕРБ и ще продължи още толкова, за да бъдат завършени реформите“, смята Гърневски.

Моля се някой да не направи така, че да спре по някакъв начин дейността на главния прокурор Иван Гешев, коментира депутатът относно последните специализирани акции на прокуратурата.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ЦВЕТАНОВА Поздравления, г-н Гърневски! Видната приватизатирка и единственият зам.м-р, уволнен за корупция К. ИМПЕКСОВА, участващият в банковият фалит, по времето на Виденов (Виденовата зима, криза, 1$ = 3000лв., 1 хляб = 1000 лв.) Р. ГЕЧЕВ, приватизаторът М. Велев/В. ЛЕПЕВА, търговецът на валута с частни ВЕЦ-ове К. ДОБРЕВ, милионерите ГЕРГОВ, ГОЦЕ, СТАНИШЕВ, всички участващи във фалитът, разграбването и приватизацията, незабавно клиенти на прокуратурата, след отпадане закона за давността. К. ИМПЕКСОВА и БКП/БСП живеят в 19 век. Те са вредни за Б-Я, а не алтернатива. Няма д-ва, която да засвири алчността и изхрани соц.комунистите. Затова, всички д-ви, отрекоха комунизмът и изхвърлиха завинаги подобни партии. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ И В Б-Я! 3 пъти на власт, 3 национални катастрофи. ТОВА СА БКП/БСП! БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! НЕ ПОДДЪРЖАЙТЕ ТЕЗИ, КОИТО ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА ВИ И ПЕНСИОННИЯТ ВИ ФОНД!
09.02.2020 21:56 / Отговор
До Цветантова ! Уважаема овча путко Цветанова, през 2011 г. Симеон Дянков ограби 1,8 млрд. лв. от "Сребърния фонд" на България. Деменцията ти пречи да се сетиш за това. Тогава той притури тези пари в бюджета на държавата за да не се приключи на дефицит. Това е положението путко заспала. А за Спас Гушести можеш да четеш какво е написала Дража Вълчева.
10.02.2020 07:03 / Отговор
Дража Вълчева: „Ползвах Спас Гърневски за чирак и шут на вилата си. Разсмиваше ме с весели стихове, переше, гладеше, носеше дърва за камината, поливаше цветята, окопаваше малката бахча….лазеше в краката ми. Спомням си, как в деня на сватбата на Меглена Кунева-Пръмова Спас носеше на гръб персийския килим който подарих на младоженците. Казваше ми, че е написал над 80 стихотворения за възхвала на БКП и на Георги Димитров и още толкова за славата на Съветската армия, как е плакал на колене пред паметника на Альоша. Посветил е стихотворение и на Альоша. Той беше комунист в сърцето си, макар и без партийна членска книжка. Беше повече комунист от много други членове на БКП. Назначих Спас за директор на Държавната печатница в Пловдив, макар и безпартиен. Държах го на тази длъжност до 1989-та, цели 14 години, когато наши другари направиха преврат в държавата. Тогава видях другото лице на Спас. Той е бил лицемер и ренегат. "
10.02.2020 07:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп