Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Спецов е знаел, че фирмата му има 1,5 млн. дългове, потвърждава Асен Василев в отговор до ГЕРБ

Политика

Спецов е знаел, че фирмата му има 1,5 млн. дългове, потвърждава Асен Василев в отговор до ГЕРБ

Спецов е знаел, че фирмата му има 1,5 млн. дългове, потвърждава Асен Василев в отговор до ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ: Колко минути според вас щеше да отнеме на Борисов да уволни някой като Спецов?

„Защо Румен Спецов продължава да бъде шеф на НАП и как човек, който е ощетил държавата, може да опитват да ни представят, че едва ли не се грижи за приходите на държавата“. Това попита на брифинг в централата на ГЕРБ Деница Сачева.

От партията разказаха, че след дълго и умишлено бавене, са получили заветния отговор от Асен Василев за Спецов – в последните часове на мандата му като министър. Христо Гаджев нарече питането „Въпрос за 1,5 млн. лв.“ и подчерта, че е отговорено след края на последния работния ден на парламента. От отговора става ясно, че ревизионният акт от НАП за огромни данъчни задължения е връчен лично на Спецов и той отлично е знаел за дълговете, продавайки фирмата си.

„Ако такъв случай – шеф на НАП, който е продал собствената си фирма, с милион и половина задължение… продава на „сламен човек“, за да замете следите. Колко минути според вас щеше да отнеме на Бойко Борисов, да го отстрани?“, попита и Радомир Чолаков.

Според него очевидно, че в момента се създава нов модел – Модела „Радев“.

„Който е модел на арогантност, защото аз не мога да си обясня колко трябва да си арогантен, за да казваш пред лицето на такива факти: нищо няма да направя, няма да го махна, ще търпите, аз така съм казал, този човек е мой човек и аз ще го пазя!“, коментира той.

Закъснелият отговор на Асен ВасилевЗакъснелият отговор на Асен Василев


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети