Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Денков кабинетът е много по-стабилен от демонстрацията по медиите

Политика

Според Денков кабинетът е много по-стабилен от демонстрацията по медиите

Според Денков кабинетът е много по-стабилен от демонстрацията по медиите - Tribune.bg
Снимка:

Основната цел на правителтвото е ясна, страната да се интегрира напълно през следващите години в европейските и евроатлантическите структури. Всички действия, които предприемаме са насочени към тези цели. Приоритетите Шенген, Еврозона, ОИСР, сътрудничество с ключови държави като САЩ и ЕС като организация е насочено към развитието на България като нормална европейска държава.

Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков по време на бизнес-закуска между Американска търговска камара в България и Правителството на Република България, предаде репортер на БГНЕС.

“За постигането на тази цел ние действаме и ще действаме напълно праграматично. Промените в законите, решенията, които вземаме, целят спокойно, прагматично и систематично да направим промените, които очакваме десетки години и се надяваме да реализираме през следващите година или две. Даваме си сметка колко е трудно. Имаме ясен план. Работим като екип и ви уверяваме, че имаме много ясен план как да реализираме тези задачи", добави Денков.

“Кабинетът е доста по-стабилен от това, което виждате в медиите в една такава предизборна ситуация. Напрежение има и ще има, спорове има и ще има, но голямото мнозинство в НС и голямото мнозинство от българския народ подкрепя нашата обща цел и това ни дава увереност, че можем да реализираме нашата обща цел. Ще разчитаме на сътрудничеството с вас и колегите от ЕС, защото само заедно можем да постигнем тези цели”, каза още премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети