Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Гешев: Не влизал в политиката през Борисов, ГЕРБ бил създаден „на гърба на Живков и на царя“

Политика

Според Гешев: Не влизал в политиката през Борисов, ГЕРБ бил създаден „на гърба на Живков и на царя“

Според Гешев: Не влизал в политиката през Борисов, ГЕРБ бил създаден на гърба на Живков и на царя - Tribune.bg
Снимка:

Бившият главен прокурор Иван Гешев отговори на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Днес Борисов казал, че съм искал да вляза в политиката на негов гръб. Борисов обича да обвинява другите в нещата, които прави – говори за ДПС, а неговото сегашно правителство е с подкрепата на ДПС“, написа Гешев в страницата си във „Фейсбук“.

„Гешев тръгна да си прави партия и реши да дискредитира мен и Кирил Петков, защото му пречим да си прави проект. В последните две-три седмици за пореден път някой, който иска да прави политическа партия започва да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си ангажименти. Всичко това тези няколко седмици беше да се направи основата на политическа партия, за която вие знаете месеци наред“, заяви лидерът на ГЕРБ пред журналисти в НС.

„Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, затова си мисли, че всички други са като него“, твърди от своя страна Гешев.

„Аз съм тръгнал от най-ниското стъпало и съм вървял нагоре с труд и почтеност. В България има огромен брой честни и почтени хора, излъгани от политическите измамници“, добавя той и отново зове за измитане на политическия боклук.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети