Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мира Радева: Румен Радев стои като генерал, а реагира като малко момче

Политика

Мира Радева: Румен Радев стои като генерал, а реагира като малко момче

Мира Радева: Румен Радев стои като генерал, а реагира като малко момче - Tribune.bg
Снимка:

Според нея истинската битка ще е Корнелия Нинова или Слави Трифонов

„Идват сложни избори. Румен Радев действа прекалено емоционално. Ударът ще бъде върху левицата. Всичко опира до мотивацията на хората“. Това каза по БНТ социологът Мира Радева. Според нея истинската битка ще е Корнелия Нинова или Слави Трифонов.  „Въпреки, че Слави изглежда пасивен, социологията му дава много високи резултати. Той винаги е имал политически амбиции. Истинската интрига е какво ще се случи между ГЕРБ и Слави след изборите“, коментира тя.

Социологът призна, че е гласувала за Румен Радев - „Той стоеше по-добре. Но е много забавно, тъй като стои като генерал, а реагира като малко момче. В този случай, въпреки че няма да гласувам за Радев, той направи добър ход. Защото изследванията показват, че каквото й да предлагаш на пазара, е добре да се знае какво предлагаш от по-рано“, посочи тя.

По думите й изходът от тези избори ще определят избирателите, колко хора ще отидат до урните. Една активна регистрация ще ни покаже каква е действителната активност на гражданите. Не очаквам в една година да се гласува 3 пъти, посочи още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

:) А според мен истинската битка ще е гражданското общество срещу мафиотското статукво ГЕРБ-ДПС-БСП-останките от ОП-Трифонов-Манолова-съветската мутра Борисов. Мафията отново играе театър и поставя разделителни линии и фалшив избор. Този цирк колко пъти ще го играем и ще ни лъжат по един и същи начин?
07.02.2021 16:52 / Отговор
Анастас #

Борисов 4 идва след 2 месеца.

Ползвайте Глог-Мента-Валериан !

намалява сърбежа от Мравучканията в гениталите.

БайГъз, известен с прякора Радан Кънев използва друга техника - уригване, пърдене през минетчийската уста и насиране в ефир.

Скоро ще има и други рецепти за ДеБъйските Педерунгели и Дръгалефските Манафи.

(кашесващо)
07.02.2021 21:06
Z Тази госпожа започва да ме разочарова. Тук е дадена само част от интервюто с нея. В липсващата част, тя признава, че била "мангъровка" защото свободата била много важна за хората. Много е важно свободно да се разхождаш в МОЛ-а, свободно да се напиваш в кръчмата, ако ще и да умреш на следващия ден. Дебилно ми звучи.
Гласувала за Румен Радев, защото той стоял по-добре! Да ти имам мотивацията, госпожа. Значи скандалът с Решетников и Нинова, качествата на Радев, политическите му възгледи, визията му за България са все маловажни неща, важното е как стои Румен Радев?! Сега тя вече нямало да гласува за Радев - сигурно вече не й стои добре. Потрес! Какви хора работят в социологията и каква мотивация за действията си имат. Да не говорим, че не се притесняват да изговарят всичко това публично.
07.02.2021 17:08 / Отговор
Удивително и за мен признание! Значи и Мира Радева била с комунистически наклон. Колко добре може да ти стои кандидат на столетницата? И комунизма и мангъровизма се оказаха свързани, някаква заразна болест, за която трябва да имаш генетично предразположение. Ако първото ти е вляло в кръвта и второто ти влиза лесно.
07.02.2021 19:41

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп