Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според „Възраждане“: НАТО се готви да ни превърне в поредната опожарена от военни действия територия

Политика

Според „Възраждане“: НАТО се готви да ни превърне в поредната опожарена от военни действия територия

Според Възраждане: НАТО се готви да ни превърне в поредната опожарена от военни действия територия - Tribune.bg
Снимка:

Вкарват България във военния конфликт и го ограничават до Черноморския регион, пишат от партията в съобщение до медиите

„В сайта на Сената на САЩ присъства Проектозакон S 804. С него не НАТО, а САЩ обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси. С това те планират своите действия в Черноморския регион“. Това обявиха от партия „Възраждане“.

Те цитират част от законопроекта:

„(7) Съединените щати трябва да работят в рамките на НАТО и със съюзниците от НАТО, за да развият редовно, ротационно морско присъствие в Черно море;

(E) Оценка на стойността на създаването на съвместен, многонационален тризвезден щаб в Черно море, който да отговаря за планирането, готовността, ученията и координацията на цялата съюзническа и партньорска военна дейност в по-големия регион на Черно море.

(B) По-голяма мобилизация на инициативи, ръководени от Global Engagement Center и Американската агенция за международно развитие за противодействие на руската пропаганда и дезинформация в региона на Черно море.“

„Все по-явно е, че НАТО не ни пази, а се готви да ни превърне в поредната опожарена от военни действия територия. Все по-видно е, че зад НАТО се крие намерението на една умираща империя да унищожи България. Кой кого ще унищожи, обаче, ще покаже историята. Всички помним славните моменти в нашата история, в които българският народ, макар и много по-малоброен от враговете си, побеждава. Помним Балканската война, в която  българската армия побеждава турската, която е три пъти по-голяма от нашата, помним победата при Дойран, в която чуждата армия, съставена от англичани, французи и гърци, е пет пъти по-голяма от българската, помним и битката на връх Шипка, в която турската армия е осем пъти по-голяма. В нашата славна история има много примери, в които българите са побеждавали огромните армии на противника, история, която окупаторите се опитват да ни накарат да забравим, за да ни обезвери. Ние обаче помним, съхранили сме мъдростта натрупана през годините и знаем как да победим и днес, да запазим народа и страната си и да върнем вярата и за други народи“, твърдят „Възраждане“, според които  САЩ искат  да присъстват в Черно море и приоритизират  системите за наблюдаване и разузнаване на операциите на Русия в Черноморския регион.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети