Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Балабанов: Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон

Политика

Станислав Балабанов: Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон

Станислав Балабанов: Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон - Tribune.bg
Снимка:

„Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон“, каза Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ за коалиционното правителство пред бТВ. „Видяхме истинското лице на политиката през „Демократична България“. Оказа се, че политическите партии искат само и единствено власт. Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който уби собственоръчно първия мандат. Имаше възможност да изпрати официалана покана за преговори, той звънеше по телефоните на депутатите с идея да ги купува”,  допълни още Балабанов.

Относно отцепниците от партията, той каза, че те сами са избрали да не се поддат на постовете и обещанията.

Депутатът на ИТН коментира, че от в партията са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на ДБ е променил всичко.

„Мандат се дава, за да се опита да се състави правителство, а не да го стискаш с цел да продадеш още няколко тона оръжия през трети страни за Украйна. И да лъжеш хората, че вкарваш някакви управленски програми при положение, че ние заявихме, че няма да участваме в такава завера на едни лицемерни политици, които се скриха зад плакатните обещания за промяна”.

Той поясни, че в началото са се подлъгали по усмихнатите лица, но „ден след ден виждахме как се потъпква закона. Как повечето решенията на парламента са противоконституционни, защото от МС една юристка издаваше грешни заповеди. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Нямаше как да сме заложници в ръцете на трима човека“, каза още Балабанов.

„Тази тройна коалиция ще остане в историята като коалиция на лицемерите”.  Той повтори, че няма да правят коалиция с патриотичните организации и по конкретно с ВМРО: „Как си ни представяте до Валери Симеонов и Каракачанов с торбичката?”

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети