Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Балабанов: Обявиха и президента за част от мафията, защото казва истината

Политика

Станислав Балабанов: Обявиха и президента за част от мафията, защото казва истината

Станислав Балабанов: Обявиха и президента за част от мафията, защото казва истината - Tribune.bg
Снимка:

Те вече са почтени, нищо че ги разиграха на борсата, разкритикува отцепилите се от ИТН Балабанов

Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството, са качества, които трябва да са подплатени с дела, а не с фалшиви фрази. Илюзия за промяна, която носи със себе си единствено разочарование. Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от мафията, е редно да се опрем единствено и само на фактите, които ще дадат възможността на българското общество да си създаде собствената теза без да се правят опити за внушение и лъжи. Защото всеки един от нас тук е изпратен, за да служи на обществото. Напоследък, когато говорим свободно и се придържаме към фактите, сме мафиоти. Не знам дали ви прави впечатление, но от вчера и президентът е част от мафията, изведнъж и той, ГЕРБ и ДПС. Защо ли? Защото е свободен, независим и казва истината, понеже тя, грозната истина, не се харесва на Асен Василев и Кирил Петков, затова е президентът е част от мафията“. Това обяви в декларация от името на ИТН депутатът Станислав Балабанов.

Блабанов припомни обвиненията на ИТН, че именно Кирил Петков е предложил 2,5-те млн. за МРРБ и строителството на магистрали. И попита някой чувал ли е напоследък премиерът да коментира главния прокурор Иван Гешев. Той отново зададе въпрос колко души, заемали висши държавни постове са били задъжрани от Бойко Рашков. Нито един.

„Извинявам се, един бе задържан и си втвърди избирателите“, добави той, визирайки ареста на Бойко Борисов.

Балабанов атакува властта за назначенията и за „семейните кръгове, които разпределят постовете в държавата помежду си“. По думите му Никола Минчев не е председател на НС не защото не е уважаван като човек в кулоарите, а защото не спазва закона.

„Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството са качества, които трябва да бъдат подплатени с дела, а не с фалшиви фрази“, категоричен бе Балабанов.

Той не си спести и критиките за френското предложение във връзка с Република Северна Македония и вдигането на ветото за започване на преговори за членство в ЕС.

„РСМ – доказателствата за национално предателство са налице. Това вече не е новина. Новината е във френското предложение, защото има за цел да изчисти гузната съвест на Кирил Петков. Какво ни казва Макрон – „Вие пуснете РСМ, а пък ние ще ви обещаем, после ще се разберем. Ние знаем, че за вас не съществува македонски език, но за нас съществува. Вие ги пуснете, нищо, че за тях сте малцинство“.

Депутатът отправи остри критики и към шестимата, които се отцепиха от редиците на ИТН.

„Те вече са почтени, нищо че ги разиграха на борсата, нищо че превърнаха парламента в тържище. Нищо, че самите те не понасяха Кирил Петков е Асен Василев заради всичките тези факти“, заяви Балабанов.

„Тези, които днес стоят на последния ред не предадоха Слави Трифонов, нито мен, нито Тошко Йорданов, нито Ива Митева, нито проф. Чорбанов, нито полковник Александров, нито доц. Силви Кирилов, нито Любомир Каримански, нито останалите ни колеги, с които са били един отбор и са работили като отбор, те предадоха България“, подчерта депутатът от партията на Слави Трифонов.

„Няма нищо по-велико от усещането, когато си на страната на истината“, каза в заключение Станислав Балабанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати