Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов: ПП лиши България от медицински хеликоптер, обществената поръчка не беше направена качествено

Политика

Балабанов: ПП лиши България от медицински хеликоптер, обществената поръчка не беше направена качествено

Балабанов: ПП лиши България от медицински хеликоптер, обществената поръчка не беше направена качествено - Tribune.bg
БГНЕС

Заради некадърността и алчността на „Продължаваме промяната“ днес България няма медицински хеликоптер. Това заяви Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ и обвини бившите си коалиционни партньори, че са откраднали идеята от Слави Трифонов.

„Колегите от „Продължаваме промяната“ решиха да откраднат предизборно нашата идея за медицински хеликоптер, която беше записана в коалиционния договор. Миналият ден обаче обществената им поръчка пропадна, след като служебният здравен министър я прекрати. Тази обществена поръчка не беше направена качествено. Тя беше направена от хората, които днес опорочават думата почтен – визирам ПП“, заяви още Станислав Балабанов пред bTV.

Порочният кръг в областта на здравеопазването, организиран от „Продължаваме промяната“, е направила така, че България да е единствената страна в Европа, която не притежава медицински хеликоптер. Бившият депутат разкри колко души от техните бивши коалиционни партньори са били на ръководни постове в този сектор и уточни, че в една такава ситуация „не можеш да си дилър на човешки животи“.

„От позицията на български гражданин, който в момента наблюдава политическите процеси, изпитваме огромно удоволствие, че не сме част от тази лицемерна среда“, призна той.

Една от грешките, които Балабанов отчете, е, че като политическа партия са се доверили на хора, които на по-късен етап са показали, че не притежават достатъчно морал. „Положителната страна на нещата е, че са постъпили разумно и своевременно са напуснали тази разновидна коалиция”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати