Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Балабанов за ИТН: Властта за нас никога не е била самоцел

Политика

Станислав Балабанов за ИТН: Властта за нас никога не е била самоцел

Станислав Балабанов за ИТН: Властта за нас никога не е била самоцел - Tribune.bg
Снимка:

Без договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС, обещават от партията на Слави Трифонов

Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме на страната на българските граждани, коментира пред БНТ Станислав Балабанов, водач на листата на партия „Има такъв народ"/ИТН/ в Пазарджик и Перник. Той посочи като проблеми за управлението случващото се в здравеопазването и санкциите по закона „Магнитски".

„И вие, и аз знаем, че тези хора са свързвани в корупционни схеми и търговия с влияние“, изтъкна Балабанов. Според него от доста време насам не може да се разбере какво прави прокуратурата, затова и хората протестират срещу дейността ѝ.

„САЩ са достатъчно силен партньор, те са гарант за добрите ни отношения, за развитието ни по отношение на икономиката и сигурността, като член на НАТО. Какво ще се случи в държавата след изборите зависи най-вече от гражданското общество“, смята Балабанов. Той призова да бъде върнато доверието в институциите. По думите му Слави Трифонов е достоен лидер, който си спазва обещанията си.

„Партия „Има такъв народ" спази обещанията си“, подчерта Балабанов и уточни, че представителите й няма да влизат в договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС и занапред.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати