Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Балабанов за Шенген: Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал

Политика

Станислав Балабанов за Шенген: Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал

Станислав Балабанов за Шенген: Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов коментира на страницата си във Фейсбук влизането на България в Шенген по въздух и море.

„В разгара на тези прекрасни празници бях решил да не пиша нищо свързано с политика, но не мога да остана безучастен, след като Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал“, заявява той.

„Били се разбрали България да влезе в Шенген през март 2024. С малката подробност, че това ще стане само по въздух и вода.

Целта беше друга, бе този… Денков. Да можем свободно, като пълноправни членове на ЕС, да пътуваме през сухопътните граници на другите държави - без проблеми и без забавяне“, пише той. 

„Вместо да използвате няколко зависими медии, които да ви хвалят, излезте и си признайте, че всъщност вие сте въздух под налягане. Защото и Шенген е по въздух, и бюджетът ви е пълен въздух, а и Еврозоната ще остане там- някъде във въздуха. С въздухари на власт - толкова. Оставка!“, добавя той.

По-късно лидерът на ИТН Слави Трифонов сподели мнението на  Балабанов на своята страница в социалната мрежа, като посъветва да бъде препрочетено. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети