Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Недков – Стъки внесе декларация в ЕК, че е репресиран от Бойко Рашков

Политика

Станислав Недков – Стъки внесе декларация в ЕК, че е репресиран от Бойко Рашков

Станислав Недков – Стъки внесе декларация в ЕК, че е репресиран от Бойко Рашков - Tribune.bg

Декларацията е придружена от подписите на над 4000 граждани

Станислав Недков - Стъки внесе в представителството на Европейската комисия в България декларация, че е репресиран от МВР, която е придружена от подписите на над 4000 граждани, съобщи БТВ. В декларацията се настоява, че служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков осъществява саморазправа с Недков, защото му е политически опонент и мисли различно. Подписите в декларацията са събрани в рамките на три дни през социалните мрежи.

„Служител на МВР ми позвъни и ме предупреди, че лично до вътрешния министър Бойко Рашков е пристигнал анонимен мейл, в който се отправят абсурдни обвинения към мен. Образувано било производство, трябва да се явя на разпит. Приемам това като опит за репресия, след като обявих кандидатурата си за президент и след като заедно с наши съмишленици внесохме до американското посолство писмо срещу Бойко Рашков заради определението му „бивши хора", насочено към противниците му", обясни пред журналисти Недков, който е председател на Консервативно-патриотично движение.

Кандидатът за президент Станислав Недков - Стъки е категоричен, че в страната се извършват политически репресии над политически опоненти на държавния глава Румен Радев.

„Миналата седмица бе издигната моята кандидатура за президент на България. И в същия момент, в който обявихме кандидатурата срещу мен започнаха репресии, подпечатани с червен печат от Румен Радев и Бойко Рашков", посочва пред медиите Стъки.

По думите му обвиненията срещу него са абсурдни и ги определи като опит за сплашване, за да се откаже от участие в президентските избори.

„Няма да се откажа! Тези репресивни действия срещу мен ме мобилизират още повече. Нашият народ е уплашен от ситуацията, в която се намираме. Всеки, който изкаже различно мнение от това на президента Радев, е преследван и мачкан", изтъкна Станислав Недков. Той допълни, че ще посети и американското посолство, където също ще изрази убедеността си, че има реваншизъм и се отправят заплахи към политическите опоненти на настоящия държавен глава.

Станислав Недков-Стъки бе категоричен, че кандидатурата му по никакъв начин не е повлияна от ГЕРБ или която и да е друга партия.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети