Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Владимиров: Проблемът на Нинова е, че когато някой спечели избори, става враг

Политика

Станислав Владимиров: Проблемът на Нинова е, че когато някой спечели избори, става враг

Станислав Владимиров: Проблемът на Нинова е, че когато някой спечели избори, става враг - Tribune.bg
Снимка:

В следващите месеци по естествен път ще се роди нещо ново в лявото пространство

„С Бойко Борисов имаме прекрасни колегиални отношения и те дават резултат в нашия град“, заяви в интервю за „24 часа“ спечелилият категорично втори кметски мандат в Перник - Станислав Владимиров.

„Винаги казвам, че всеки, който помага на Перник, ще бъде добре дошъл в нашия град, ще бъде приятел на перничани и мой, и ще се снима до мен. Така че всеки един лидер е добре дошъл да помогне. Както съм казвал вече - дори Корнелия Нинова, ако положи някакви усилия, които да са от полза на перничани, тя ще е добре дошла в нашия град“, добави той. По думите му проблемът на Нинова е, че когато някой спечели избори, той става враг.

„Параноята при нея е водеща. Тя винаги си мисли, че щом някой е спечелил избори и е изпъкнал малко повече, застрашава вече доста овехтелия ѝ партиен трон. Затова беше тази омраза към мен, това преследване и тази агресия, включително в тази кампания. Видяхте помията и омразата, които се изсипаха върху мен. Но гърбът ни е силен - на мен и на екипа ми, устойчив, и виждате резултатите, които постигнахме в Перник. А най-големият проблем на Нинова вече се казва Ваня Григорова, защото от няколко часа вече имаме нов лидер в лявото“, обясни кметът Владимиров. Той залага, че по естествен път в следващите месеци в лявото пространство ще се появи нов политически проект -  „това пространство е огромно и е почти празно“. Владимиров коментира, че подкрепата към него носи и огромна отговорност затова той обеща, че ще положи всички усилия да направи Перник най-добрият град за живеене.

„Усещах доверието на перничани през всичките 4 г. - минахме заедно, като една общност, през проблемите и главоболията, които имахме, и това е най-сериозният успех за нашия мандат. Като кмет си пожелавам кабинетът да не се разпадне, защото има задачи, които без национална власт и парламент трудно можем да решаваме“.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети