Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Старт на предизборната кампания за вота 2 в 1

Политика

Старт на предизборната кампания за вота 2 в 1

Старт на предизборната кампания за вота 2 в 1 - Tribune.bg
Снимка:

Официален старт на предизборната кампания за вота „2 в 1“ на 14 ноември. Тогава ще гласуваме за президент и парламент с машини в 9400 секции.  В надпреварата за следващия държавен глава се впускат 23 двойки. В кампанията за народни представители се включват 27 участници - 20 партии и 7 коалиции.

Днес старт на кампанията си дадоха най-напред от „Продължаваме промяната“. Тя започна от пaмeтникa нa Cвeтитe брaтя Кирил и Мeтoдий прeд Нaрoднaтa библиoтeкa. Там те отново дадоха заявка за бъдещо партньорство с ДБ, „Изправи се БГ! Ние идваме!“, като обаче се водят разговори с хора от „Има такъв народ“ и БСП. 

Cлeд oткривaнeтo ПП ще ce кaчи нa aвтoбуca нa прoмянaтa, c кoйтo тръгвa нa прeдизбoрнa oбикoлкa из cтрaнaтa.

БГНЕСБГНЕС

От ИБГНИ също стартираха своята кампания, но с предложение от 31 антикризисни мерки за енергийната и Covid криза у нас.

„Обикновеният българин се събужда всяка сутрин по-беден. Затова той днес има нужда от пряка и истинска помощ от държавата. От това държавата да бъде майка, да бъде омбудсман, а не мащеха“, каза Мая Манолова.

ФейсбукФейсбук

С онлайн конференция даде старт на кампанията си ДПС. Слоганът в тези избори е „За ДЪРЖАВНОСТТА!“.

Евродепутатът и съпредседател на АЛДЕ Илхан Кючук, който беше и водещ на събитието заяви: „За съжаление, българският държавен глава Румен Радев не помогна за националния консенсус на страната, затова ДПС излиза отговорно със своята визия за президент и вицепрезидент“.

 

ФейсбукФейсбук

ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания за Софийска област по традиция в Костинброд.

Водачът на листата Младен Маринов посочи пред симпатизантите, че предстои трудна кампания в условията на COVID пандемия и задълбочаваща се икономическа криза. Няма да пестим усилия, увери той.

Николина Ангелкова – координатор на ГЕРБ в София област и втора листата, пожела мъдрост и търпение на избирателите, с чиято помощ, по думите й, отново да се сложи ред в държавата.

ГЕРБГЕРБ

Христо Терзийски даде началото за област Кюстендил.

„Българските граждани видяха, че да се носи отговорност за страната не е по силите на всеки“ коментира той. По традиция кампанията в Кюстендил стартира с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Генадий в храма „Св. Мина“.

ГЕРБГЕРБ

НФСБ откри предизборната си кампания като представи своите кандидати за президентските и парламентарните избори

„Аз дълбоко вярвам и се надявам българският избирател да избира хората по тяхната биография и по техните дела не по външния вид и по това колко са красноречиви“, заяви Валери Симеонов.

Краят на кампанията е 12 ноември. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети