Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Данаилов: Мая Манолова се е утепала за кмет на София, дано да бъде нашият кандидат

Политика

Стефан Данаилов: Мая Манолова се е утепала за кмет на София, дано да бъде нашият кандидат

Стефан Данаилов: Мая Манолова се е утепала за кмет на София, дано да бъде нашият кандидат - Tribune.bg
Снимка:

След като вчера дори Кирил Добрев се обяви за номинация на Мая Манолова за кмет на София, днес още един виден социалист я обяви за своя фаворитка.

„Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам я. Тя е юрист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият кандидат“, заяви Стефан Данаилов, който е поредният потвърдил, че уж „безпартийният“ омбудсман вероятно се връща в червените редици.

Данаилов се оплака, че не е успял да гледа събора на социалистите на Бузлуджа, защото СКАТ на лидера на НФСБ Валери Симеонов не предава партийната телевизия на БСП.

„Виж какъв подлец е този Валери Симеонов. Всички тука сега гледаме неговата СКАТ, не предават нашата партийна телевизия. Така, понеже не мога да отида горе, защото ме боли, не гледах събитието, само репортажи. Но много добре мина. Корнелия интелигентно говори, не се помпа“, смята Данаилов.

„Непрекъснато говоря с това момиче. Казах ѝ, че това е най-голямата глупост (да подаде оставка след евроизборите – бел.ред.), жалко за нейния труд. Знам колко мъки и притеснения ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ скрупули, но ще плюят, ще плюят – и ще мине“, смята Ламбо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

МАРИЯ ДРАМОВА АМИ ДА, ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА ГИ ПЛЮЯТ "..... но ще плюят, ще плюят – и ще мине“, смята Ламбо. ...." !!!!! ЗА ТЯХ ПЛЮНКИТЕ СА СУТРИШНА РОСА, КОЯТО ГИ ОТРЕЗВЯВА ОТ МИСЛИТЕ,, ЧЕ СА ВСЕ ОЩЕ ОНЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА НАЛАГАТ МНЕНИЕТО СИ И ДА ЗАБЛУЖДАВАТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА, КОИТО СА ИМ ЯЛИ ВСИЧКИТЕ НЕГАТИВИ, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.07.2019 22:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети