Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Данаилов: Не виждам Радев като лидер на партия, Борисов е по-силната фигура

Политика

Стефан Данаилов: Не виждам Радев като лидер на партия, Борисов е по-силната фигура

Стефан Данаилов: Не виждам Радев като лидер на партия, Борисов е по-силната фигура - Tribune.bg
Снимка:

Махнете черните мисли, почувствайте се богати, щастливи, усмихнати и влюбени, призова актьорът и зам.-председател на БСП

Далеко ми е от мисълта да виждам Радев като лидер на нова партия или движение. И ако го усетя, ще го критикувам. Бойко има по-дълга биография, все пак той се политизира преди много години. Генералът, нашият, моят генерал е от две години. Засега Бойко е по-силната фигура. Това са заключенията на българския актьор и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов в интервю за bTV.

Данаилов отрече президентът Радев да действа под диктата на БСП. На въпрос вижда ли война между институциите, Данаилов отговори отрицателно. „Аз не го виждам въобще като война. Една надпревара. Все пак явно е, че Радев има амбиции да се докаже като политик. Абе, аз мисля че по-добре трябва да бъде между тях двамата, защото както е битка, така може да стане и дружба. В края на краищата утре знаеш ли какво може да се случи с България“, каза Данаилов.

Той отрече в БСП да има спорове за европейските лидери - кой да води листата там, дали да е Сергей Станишев, дали да е Елена Йончева, дали да е някой друг. „Не, то си тлее, защото истината е че нашите съпартийци, привърженици, малко са разочаровани от Сергей. С тия декларации, истанбулски, насилие, това не го харесват нашите хора. И от тази гледна точка е малко лабава работата“, коментира Данаилов. Според него Станишев се държал малко странно. „ И след като толкова сигнали идват от България за това, че не го искат джендъри, мендъри – за какво толкова настояваше. Това може да му изяде главата, да речем“, коментира той поведението на лидера на ПЕС относно Истанбулската конвенция.

„Корнелия също има за какво да се огорчи от поведението на Сергей. Защото такива атаки, писма такива бяха, там споровете бяха по-остри, понеже тука няма криене, демагогия – всеки си говореше това, което смята“, коментира той отношенията Корнелия Нинова- Сергей Станишев.

На въпрос знаели, че знакови лица от левицата обвиняват Нинова в авторитаризъм, Данаилов отговори: Аз даже чух от един от другарите, че партията се разцепила, обадих се да попитам няколко инстанции в какъв смисъл са се разцепили – има цели такива групи ли какво. Напротив, единни като юмрук, а тук една група от елита има, които не ни харесват и мене, и нея, изобщо това ръководство не го признават, те признават своето си ръководство и това е.

Попитан олигарси в БСП има ли, Данаилов заяви: Много казват, че имало, ама не знам кои са… Освен аз да съм!

„О,братя хапнете, пийнете, махнете черните мисли, почувствайте се богати, щастливи и усмихнати, влюбени. Най-хубаво нещо е да си влюбен. Аз винаги съм казвал, че човек трябва се настрои по-оптимистично към живота си. Мисли позитивно, за да ти се случват позитивни неща и все пак весела Нова година, дано следващата да бъде по-добра.“ Така актьорът се обърна към зрителите по повод на празничните дни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети