Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев: До момента „Български възход” се финансира с лични средства

Политика

Стефан Янев: До момента „Български възход” се финансира с лични средства

Стефан Янев: До момента Български възход се финансира с лични средства - Tribune.bg
Снимка:

Партиите се занимават с нарцисизма си, не и с проблемите на хората

„БСП няма много време да маневрира и да търси едно или друго обстоятелство, наложително сега да се реши, при положение че месеци не са успели да намерят решения на много от въпросите, за които става въпрос. Чистият вариант, който българските граждани виждат, е отиване на избори”. Това каза пред БНР Стефан Янев, лидер на „Български възход”. И допълни, че шансовете на третия мандат са близки до тези на първия и на втория.

„След месеците на управление на държавата по начин, по който  пред очите на българските граждани демонстрират невъзможност за решаване на проблемите, вероятността за съставяне на устойчиво правителство е много ниска”, добави той.

Той посочи, че партията му чака регистрация, структурите по райони в страната се изграждат в момента. Той увери, че кадровите проблеми на формацията са решени.

„Нашата партия ще се финансира, както е предвидено в Закона за политическите партии. В регистрацията ще имаме дарителска сметка. До момента се финансираме с лични средства”.

По скандала със записа на ДБ той заяви: „Партиите в парламента се занимават със собствения си нарцисизъм и все по-рядко се обръщат към реалните проблеми на хората... Мястото на партиите в Народното събрание е да взаимодействат на базата на принципи и правила”, каза Янев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети