Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев оторизира 8 души да изграждат партийните структури след сигнали за искане на пари

Политика

Стефан Янев оторизира 8 души да изграждат партийните структури след сигнали за искане на пари

Стефан Янев оторизира 8 души да изграждат партийните структури след сигнали за искане на пари - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на партия „Български възход” Стефан Янев изпрати открито писмо до медиите, в което разкри, че от различни части на страната са получени сигнали за хора, които се представят за свързани с формацията му и които твърдяли, че са упълномощени лично от него да водят разговори и привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори, като са поставяли условия, включително финансови.

„Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора”, пише във Фейсбук бившия служебен премиер.

Той заявява, че няма да допусне подобно нещо:

„У нас има достатъчно партии, които „търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия. Поради тази причина, с вътрешна заповед, 8 души ще бъдат оторизирани да изграждат партийните структури в страната”, информира Янев. 

Той подчева, че предстои регистрация на партията и „начинът за финансиране ще бъде само един - по начините, посочени в устава”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати